BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBitcoin etkinliğinde Musk'a küfür ettiler----

Bitcoin etkinliğinde Musk'a küfür ettiler

Bitcoin etkinliğinde Musk'a küfür ettiler
07 Haziran 2021 - 08:18 www.finansgundem.com

ABD'nin Miami kentinde 4-6 Haziran tarihleri arasında düzenlenen "tarihin en büyük Bitcoin etkinliğinde" bir konuşmacı, SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk'a küfretti. SpaceX ve Tesla CEO'su, hakarete "fena bir uyuşturucu" diye yanıt verdi

Kripto para sektöründen pek çok isim, Bitcoin'in değer kaybı yüzünden Musk'ı suçluyor.
Zira milyarder girişimci geçen ay, Bitcoin işlemlerinin çevreye verdiği zararı gerekçe göstererek Tesla'nın elektrikli araçlar için bu kripto parayla ödeme kabul etmeyeceğini açıklamıştı. Bunun ardından kripto para birimlerinin fiyatı önemli ölçüde düşmüş, Bitcoin yüzde 15 değer kaybetmişti.

Elon Musk 4 Haziran'da da ayrılan bir çifti gösteren bir mimi #Bitcoin etiketi ve kırık kalp emojisiyle paylaşmış, Bitcoin yaklaşık yüzde 7 değer kaybetmişti.

Kripto para birimlerini uzun zamandır desteklemesiyle bilinen sunucu ve yapımcı Max Keiser, teknoloji milyarderine tepkinin yoğun olduğu Bitcoin 2021 etkinliğinin ilk gününde konuştu. Keiser konuşması esnasında "Satmıyoruz! Elon'ı si*****" diye bağırdı.
Musk'a duyulan öfke bununla sınırla kalmadı. Bir dönem Amerikan Futbolu Ligi'nde forma giyen sporcu Russel Okung, hem etkinliğin düzenlendiği bölgede hem de SpaceX ve Tesla binalarının olduğu Teksas ve Kaliforniya gibi yerlerde "Uzayla uğraş Elon" yazılı afişler dolaştırttı.

Öte yandan Musk, Keiser'ın küfrederken görüldüğü bir videoyu "(Bitcoin) fena bir uyuşturucu" diye yanıtladı.

Elon Musk iddiası Bodrum'da fiyatları uçurdu

 

Dogecoin'i yüzde 40 yükseltenler: Borsa ve Musk

 

48 yıllık kitapta Musk kehaneti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)