BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBisikletiyle dünyayı geziyor----

Bisikletiyle dünyayı geziyor

Bisikletiyle dünyayı geziyor
08 Nisan 2023 - 16:50 www.finansgundem.com

ABD'li Liam Garner, bisikletle dünyayı dolaşıyor. Bisikletiyle Kuzey ve Güney Amerika kıtalarını gezen Garner, şimdi Avrupa’dan Asya’ya benzer bir seyahat için planlar yapıyor.

Kuzey Alaska'dan Güney Arjantin'e tehlikeli bir yolculuğu tamamlayan ABD'li genç, şimdi de Avrupa'yı bisikletle geçmeyi planlıyor.

Ocak ayında tamamladığı Amerika gezisi uluslararası büyük haber kuruluşlarında manşetlere taşınan ABD’li Liam Garner, şimdi Avrupa’dan Asya’ya benzer bir seyahat için planlar yapıyor.

Guardian’ın haberine göre, son bir yıl içerisinde bisiklet sürerken soyulduğunu ve hatta hastaneye kaldırıldığını bildiren Garner, verdiği röportajda gezisine, “çok saçma bir şey yapmak istediği” için başladığını söyledi.

Garner, Insider’ın Pazartesi günü yayınladığı röportajda, “İnsanların inanılmaz şeyler yapabileceklerini bilmeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.

YAŞADIĞI OLUMSUZLUKLARI DENEYİM OLARAK GÖRÜYOR

Güney Meksika’da soyulduğunu açıklayan bisikletçi cüzdanını ve cep telefonunu kaybetti. Ayrıca kavurucu sıcaklıklarda, internet bağlantısı veya küresel bir konum uygulaması olmadan devam etmek zorunda kaldı.

Geçen yaz da Kolombiya’da düştüğünü, kafasını çarptığını ve birkaç hafta hastanede kaldığını söyleyen Garner, yoldayken TikTok’tan videolar yayınlayarak ve Patreon’dan bağış toplayarak yaklaşık 8.000 dolar kazandı.

Ailesinin bisiklet deneyimlerinden ve planlarından memnun olmadığını itiraf eden Garner, yolculukta yaşadığı her ilginç deneyimin bir talihsizlik olmadığını vurguluyor.

Röportajlarında Meksika ve Panama’daki ailesiyle yeniden bağlantı kurduğunu ve böyle bir yolculuğu tamamlayan en genç insanlardan biri olduğunu söyledi. Ayrıca seyahat etmek için çok fazla para gerekmediğini de sözlerine ekledi.(Sözcü)

Yattığı yerden para kazanıp dünyayı geziyor

 

Patronuna kızıp istifa etti, şimdi dünyayı geziyor

 

Güneş enerjili bisikletle Fransa'dan Erzincan'a geldiler

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)