BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBirhan Ülke Tanfer Klinik Kurumsal İletişim Müdürü----

Birhan Ülke Tanfer Klinik Kurumsal İletişim Müdürü

Birhan Ülke Tanfer Klinik Kurumsal İletişim Müdürü
28 Ocak 2016 - 15:03 www.finansgundem.com

Grubun yeni Kurumsal İletişim Müdürü olan Birhan Ülke Ocak 2016 itibarıyla göreve başladı

Dr. Nihat Tanfer’in sahibi olduğu ağız, diş ve çene cerrahisi alanında yıllardır başarılı çalışmalarını sürdüren Tanfer Klinik ; önümüzdeki günlerde sağlık sektörünün değişik alanlarında da başarılara imza atmaya hazırlanıyor.
Estetik, ağız diş ve çene cerrahisi alanında 35 yılı geride bırakan Tanfer Klinik’in Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevine Birhan Ülke getirildi. Ülke, gruptaki görevine Ocak 2016  itibariyle başladı.

BİRHAN ÜLKE KİMDİR ?
Yıldız Teknik Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünden  1997 yılında  mezun olan Birhan Ülke aynı üniversitede Pedegoji masterını tamamlamıştır. Profesyonel iş kariyerine ailesinin sahibi olduğu reklam ajansında başladıktan sonra,  Doğan Yayın Holding bünyesindeki Doğan Burda Dergi Grubunda 16 yılı aşkın süreyle Reklam Satış Kontrol Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Birhan Ülke, ayrıca çeşitli kurumlarda basın ve halkla ilişkiler alanında danışmanlık yapmıştır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)