BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBireysel yatırımcı hisse seçiminde daha başarılı----

Bireysel yatırımcı hisse seçiminde daha başarılı

Bireysel yatırımcı hisse seçiminde daha başarılı
15 Haziran 2020 - 15:39 www.finansgundem.com

Goldman Sach'ın notunda bireysel yatırımcıların hisse senetlerindeki ralli esnasında şirket seçiminin hedge fonları ve yatırım fonlarını geride bıraktığı belirtildi

Goldman Sachs Group Inc.'e göre bireysel yatırımcıların hisse senedi tercihleri hedge fonları ve yatırım fonları gibi profesyonelleri gerie bırakıyor.

David Kostin'in öncülük ettiği Goldman stratejistlerinin 12 Haziran notunda, bireysel yatırımcılar arasında popüler olan hisse senetlerinden oluşturulmuş bir portföyün ayı piyasasının dibinden yüzde 61 yükseliş kaydettiği, buna karşın hem hedge fonları hem de yatırım fonlarının favori hisselerinden oluşan portföyün yüzde 45 yükseldiği belirtildi. S&P 500 Endeksi aynı zaman aralığında yüzde 36 arttı. Notta, yatırımcıların değer hisselerini gözden geçirmeleri gerektiği belirtildi.

Stratejistlerin notunda, "Wall Street varlıkları karşısında geleneksel yatırımcıların zayıflığı hikayesi yanlış yönlendirici. Perakende işlem faaliyetlerindeki artış piyasanın yönünü döngülere ve değer hisselerine doğru artırdı." dendi.

Korona virüsün tetiklediği ekonomik daralmadan çıkışa ilişkin sinyaller artarken, Russell 1000 Değer Endeksi 22 Mayıs'tan bu yana yüzde 4.3 yükselerek büyüme endeksindeki yükselişi ikiye katladı.

TL'nin gücü ihracatın gücüne bağlı

Morgan Stanley: Türk ekonomisinin dengesi çok hassas

Piyasalarda günün ilk yarısı nasıl geçti?

Alman ekonomisinde toparlanma yavaş olacak

AB'nin dış ticareti nisanda sert düştü

Finans çalışanlarına tuvalet izni bile yok

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)