BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBir hat daha ulaşıma kapatıldı----

Bir hat daha ulaşıma kapatıldı

Bir hat daha ulaşıma kapatıldı
01 Mayıs 2013 - 07:59 www.finansgundem.com

Taksim'e çıkmak yasaklanırken bir ulaşım hattı daha iptal edildi

İşçi sendikaları, "1 Mayıs'ta Taksim'deyiz" derken İstanbul Valisi, "Taksim'e çıkmak kesinlikle yasak" cevabı verdi. İki taraf da çok kararlı görünürken, "Sokağa çıkma yasaklarına" ve bir dönem uygulanan OHAL benzeri önlemler açıklandı. Deniz otobüsünden, metroya, metrobüsten otobüs seferlerine kadar pek çok toplu ulaşım aracı 1 Mayıs'ta çalışmayacak. Bunların yanında son olarak da şehir hatları vapurları valilik emriyle sabah 06:00'dan itibaren iptal edildi.. Son olarak kapatılacak alanlar arasında geçmemesine rağmen Beşiktaş Barbaros Bulvarı da trafiğe kapatıldı. Yine kapatılacağı açıklanmamasına rağmen Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçişte motor seferleri de iptal edildi.
Bugün için İstanbul'da iptal edilen ulaşım hatları şöyle:
- Tüm şehir hatları vapurları valilik emriyle ikinci bir duyuruya kadar sabah 06:00'dan itibaren iptal edildi.
- 1 Mayıs'ta 05.00'ten itibaren tüm metrobüs seferleri iptal.
- Saat 06.00'dan itibaren Kabataş-Taksim finüküler sistem, saat 06.00'dan itibaren Şişhane-taksim ve Taksim Hacıosman arası çalışan metronun Şişhane-Taksim ve Levent-Taksim istasyonları arası seferleri iptal edildi.
- Saat 06.00'dan itibaren İDO' nun anadolu yakasından avrupa yakasına yolcu seferleri (Avrupa yakasından Anadolu yakasına yolcu seferleri hariç) yapılmayacak
Sendikaların 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nı Taksim'de kutlayacaklarını açıklamasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden kapatılacak yollar ile iptal edilen seferler yazılı açıklama ile duyuruldu.
TAKVİYE POLİSLER HAVAYOLU İLE GELDİ
İstanbul’da 1 Mayıs İşçi Bayramı için İstanbul polisine takviye geldi. Çeşitli illerden 4 uçak dolusu polis sabah erken saatlerde İstanbul’a indi.
PROGRAMDA OLMAMASINA RAĞMEN BARBAROS BULVARI KAPATILDI
Barbaros Bulvarı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün duyurduğu kapatılacak yollar arasında bulunmamasına rağmen trafiğe kapatıldı. Çırağan Caddesi Beşiktaş istikameti de trafiğe kapalı bulunuyor.
Yolcuzade İskender Caddesi'nden gelen akım Şişhane Meydanı'ndan Okçumusa Caddesi/Bankalar Caddesi istikametine yönlendiriliyor.
Abide-i Hürriyet Caddesi yönündeki araçların, Hürriyettepe ışıklarından Cevahir Otel istikametini kullanmaları sağlanıyor. Darülaceze'den Hürriyettepe ışıklar istikameti ile Bomonti Dere'den gelen akım da Cevahir Otel önünden tekrar Darülaceze Caddesi veya Bomonti yönüne veriliyor.
Halaskargazi Caddesi trafiğe kapatılırken, bu yöndeki sürücüler, Esentepe istikametine yönlendiriliyor.
Şişli yönündeki trafik akışı da Ergenekon Caddesi, Kurtuluş Caddesi ve Dolapdere'ye aktarılıyor.
Dolmabahçe'den Gümüşsuyu ve Küçükçiftlik'e akım verilmiyor. Bu istikametteki sürücüler, sahilden Karaköy'e yönlendiriliyor.
Adilbaba (Maçka taksi) yönünden gelen akım ise Teşvikiye Caddesi'ne veriliyor. Teşvikiye Caddesi'nden Mete Caddesi'ne çıkan tünel kapalı tutuluyor.
Tarlabaşı Bulvarı trafiğe kapatıldı. Kasımpaşa'dan gelen sürücüler, Unkapanı ve Perşembe Pazarı'na mecburi olarak yönlendiriliyor.
Dolapdere'den Yedikuyu-Divan istikameti araç trafiğine kapalı tutuluyor. Araçlar, Dolapdere Kavşağı'ndan "U" dönüşü yapacak.
Dolapdere Caddesi'nden Ömer Hayyam Caddesi'ne de araç geçişine izin verilmiyor.
Boğazkesen Caddesi trafiğe kapatılırken, bu yöndeki araçlar da Karaköy istikametini kullanıyor. Mebusan Yokuşu'nda araç geçişine izin verilmezken Karaköy istikameti mecburi yön olarak veriliyor.
Sıraselviler Caddesi'nden gelen araçlar ise Cihangir Firuzağa Meydanı'ndan Boğazkesen istikametine yönlendiriliyor.
Atatürk Bulvarı Ragıp Gümüşpala ayrımı-Ragıp Gümüşpala Caddesi Unkupanı ayrımı-Kadıköy İskelesi önü Galata ayrımı-Ragıp Gümüşpala Caddesi, Galata Köprüsü ayrımı da ihtiyaç halinde kapatılacak.
E-5 Kuzey ve Güneyden Mecidiyeköy giriş katılımlarında da ihtiyaç halinde trafik akışı kesilecek.
Öte yandan, Mecidiyeköy Ortaklar'dan itibaren Halaskargazi, Cumhuriyet, Yedikuyular, Sıraselviler, Gümüşsuyu, Taşkışla, Rumeli, Abdulhak Hamit caddeleri ile Taşkışla Tüneli ve Tarlabaşı Bulvarı da trafiğe kapatıldı.
Taksim İlkyardım ve Alman Hastanelerine gelen ambulans ve hastalar da Karaköy Firuzağa yönünü kullanacak.
METROBÜS, İDO VE VAPUR SEFERLERİ YOK
Şehir Hatları seferleri ile İDO'nun iç hat seferleri yapılmıyor. Metrobüs seferleri de 05.00'dan itibaren gerçekleştirilmiyor.
Kabataş-Taksim Finüküler Sistemi, Şişhane-Taksim ve Taksim-Hacıosman arası çalışan metronun Şişhane-Taksim ve Levent-Taksim hattında 06.00'dan itibaren sefer düzenlenmiyor.
TAKSİM MEYDANI'NDA OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ÖNLEMİ
Taksim'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü hazırlıkları geceden başladı. Meydana çok sayıda bariyer yerleştirilirken, erken saatlerde meydana otobüslerle getirilen çevik kuvvet polisleri meydanda hazır bekletilmeye başlandı. Bu arada meydanda bulunan otobüs duraklarının camlarının olay çıkma ihtimaline karşılık çıkarıldığı görüldü. Cumhuriyet Anıtı'nın etrafı ise bariyerlerle çevrildi. İstiklal Caddesi girişine de bariyerler konulduğu görüldü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)