BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Bir dahaki sefer başkan olarak gelirim"----

"Bir dahaki sefer başkan olarak gelirim"

Bir dahaki sefer başkan olarak gelirim
25 Eylül 2013 - 10:48 www.finansgundem.com

Galatasaray'daki görevine son verilen Fatih Terim çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Galatasaray'daki görevine son verilen Fatih Terim, Galatasaray'a bir daha sadece başkan olarak döneceğini ve cep telefonu konusuna açıklık getirdi.
Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre, teknik direktör Fatih Terim’in görevine son verilmesinin ardından G.Saray taraftarı Florya’ya akın etti. Kararı protesto eden taraftarlar, “Terim’i satanı biz de satarız. İmparator Fatih Terim. Yönetim istifa” tezahüratları yaptı. Sportif Koordinatör Bülent Tulun’a yönelik sloganlar da atıldı. Bu arada Florya’ya bir otobüs Çevik Kuvvet geldi. Polislerin gitmesiyle bekleyişini sürdüren gruptan yüzü maskeli birkaç kişi içeri girmek istedi, güçlükle önlenildi. Grup daha sonra Terim’in Tarabya’daki evine gitti. Dostları da Terim’e destek için yanına geldi. Terim’e, “Hocam, 3. kez ayrıldın, tekrar gelir misin?” sorusu yöneltildi. İmparator, “Bir daha dönersem başkan olarak dönerim” diyerek noktayı koydu.
"TELEFON KULLANMIYORUM KARDEŞİM, İŞİMİ YAPIYORUM"
Terim ile Aysal arasında gemileri yakan krizlerin başında, tecrübeli hocanın başkanın telefonlarına çıkmaması gösteriliyordu. Bu konuda yakın çevresiyle görüşlerini paylaşan İmparator’un, “Sözleşmemiz bir sene, bir sene gidiyordu. Şimdi birden iki senelik sözleşme çıktı. Ne değişti, ne oldu da iki sene oldu? Telefonlara bakmıyormuşum! Ben telefon kullanmıyorum kardeşim, ben işimi yapıyorum, çalışıyorum” dediği öğrenildi. Terim’in, Milli Takım ve G.Saray’ın geçtiği yoğun süreçte kızları Buse ve Merve Terim’in telefonlarına dahi geri dönemediği bildirildi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MERT25 Eylül 2013 14:25

    GEÇ SEN O TELEFON KULLANMIYORUM LAFLARINI.AYRICA BUGÜNE KADAR AYSAL İMZALI EVRAĞI İSTİYORDU GELMİYORDU AMA BU OLAYLAR BÖYLE OLUNCA NASIL BUGÜN KARŞIMIZA ÇIKIYOR.AYSAL HEP ALTTAN ALDI AMA SEN HEP DİKLENDİN.MEDENİ ÜLKELERDE NASIL OLUYOR.BAŞKAN NE DERSE O.ÇÜNKÜ O BAŞKAN.EVET SEN ALTINDA ÇALIŞANSIN.YERİNİ BİLMEK ÇOK ÖNEMLİDİR.