BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Bir bomba bizi yenemez'----

'Bir bomba bizi yenemez'

'Bir bomba bizi yenemez'
19 Nisan 2013 - 06:37 www.finansgundem.com

Boston'daki saldırada ölenlerin töreninde konuşan Obama, "Bir bomba bizi yenemez" dedi

ABD Başkanı Barack Obama, bombalı saldırının düzenlendiği Boston kentinde kurbanlar anısına düzenlenen dinlerarası diyalog törenine katıldı.
Obama, Roma Katolik Katedrali'nde düzenlenen törende, yas tutan Bostonlulara, "Bir bomba bizi yenemez. Yine koşacaksınız. Her birimiz sizin yanınızdayız" diye seslendi.
Saldırıyla "Güzel bir günün, bir kutlamanın, trajediye dönüşerek mahvolduğunu", söz konusu saldırıdan sadece Bostonluların değil herkesin etkilendiğini belirten Obama, olayın arkasında her kim varsa bulacaklarını ve bu kişilerin adalete hesap vereceklerini vurguladı.
Bu arada, katedral çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.
FBI SALDIRGANIN PEŞİNDE
Öte yandan saldırının failinin bulunması için başlatılan çalışmalar da tüm hızıyla devam ediyor. Çevredeki mağazaların güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Federal Soruşturma Bürosu FBI, saldırıyı düzenlediği sanılan bir kişinin görüntülerine ulaştı.
Güvenlik güçleri, patlama öncesi olay yerine bir çanta bırakırken görüntülenen zanlının kimliğini belirlemeye çalışıyor.
Boston'da Yurtseverler Günü kutlamaları çerçevesinde 23 bin kişinin katılımıyla düzenlenen maratonun bitiş çizgisi yakınlarında 10 saniye arayla patlayan iki bomba, biri 8 yaşında 3 kişinin ölümüne, 170'den fazla kişinin yaralanmasına neden olmuştu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)