BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBinance'in Çin ile gizemli ilişkisi----

Binance'in Çin ile gizemli ilişkisi

Binance'in Çin ile gizemli ilişkisi
29 Mart 2023 - 15:41 www.finansgundem.com

Binance, birkaç yıl boyunca Çin ile kapsamlı bağlantıları sakladı. Şirketin CEO'su Zhao ve üst düzey pozisyonlarda bulunan diğerleri, çalışanlarına şirketin Çin varlığını gizlemeleri için defalarca talimat verdi.

Financial Times gazetesi (FT) tarafından görülen şirket içi belgelere göre Binance, yöneticilerin kripto borsasının 2017'nin sonlarında sektöre yönelik bir baskının ardından ülkeyi terk ettiği yönündeki iddialarının aksine birkaç yıl boyunca Çin ile önemli bağlantıları sakladı.

FT haberine göre CEO Changpeng Zhao ve üst düzey pozisyonlarda bulunan diğerleri, Binance çalışanlarına şirketin Çin varlığını gizlemeleri için defalarca talimat verdi. Bu, en azından 2019'un sonuna kadar kullanılan bir ofisi ve bazı çalışanların maaşlarını ödemek için kullanılan bir Çin bankasını içeriyordu.

Belgeler, şu anda dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance'in, düzenleyiciler kriptoyla ilgili faaliyetleri incelerken faaliyetlerinin kapsamını ve yerini ne ölçüde gizlemeye çalıştığının vurguluyor.

Zhao, Binance'in az sayıda müşteri hizmetleri temsilcisi dışında çalışanlarının çoğunun, ülkenin kripto üzerindeki baskısını yoğunlaştırdığı 2017'den sonra Çin'den ayrıldığını söylemişti.

ABD’den Binance’e 9 şok suçlama

 

Binance'den sterline transfer engeli

 

Binance'den Rusya'ya darbe

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)