BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım’ın eşine hakaret eden Özeren tutuklandı----

Binali Yıldırım’ın eşine hakaret eden Özeren tutuklandı

Binali Yıldırım’ın eşine hakaret eden Özeren tutuklandı
11 Temmuz 2020 - 08:00 www.finansgundem.com

Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında sosyal medyada hakaret içerikli sözler paylaşan İYİ Partili Özeren tutuklandı

İYİ Partili Levent Özeren (55), Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında, sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle Bursa'da gözaltına alınmıştı.

Dün savcılığa sevk edilen ve burada da ifade veren Özeren, daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Hürriyet'ten Gamze Kolcu'nun haberine göre önceki gece “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek” ile “Cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla gözaltına alınan Özeren, dün akşam tutuklandı.

AKŞENER’DEN YILDIRIM’A TELEFON

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de dün Binali Yıldırım’ı aradı. Eşi Semiha Hanım’ın olaydan haberi olup olmadığını Yıldırım’a soran Akşener, üzüntülerini dile getirdi. Akşener, “Bu alçak konuyu bir tweet’le geçiştirmem mümkün değil. Grup konuşmamda bu olaylara bir kadın olarak yer vereceğim” dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ise “Haysiyet cellatlığını makbul görmemiz ve tevil etmemiz asla mümkün değildir” diyerek tepki gösterdi. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da “Böyle bir üslubu kabul etmiyoruz. Partimiz 2017’de kuruldu, 2015’te attığı tweet’ler söz konusu. Önce savunmasını tamamlaması gerekiyor” dedi.

Binali Yıldırım ise eşi Semiha Yıldırım’la bir simiti paylaşırken çekilen fotoğrafını dün Twitter’dan yorum yapmadan yayınladı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uygur12 Temmuz 2020 10:21

    Bu tutuklamayı yaptıranlar nedense muhalif kadınlar olunca sesleri çıkmıyor hakeretin ayırımı olmamalı kadınların hepsi değerlidir.