BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım seçim sonuçlarını değerlendirdi----

Binali Yıldırım seçim sonuçlarını değerlendirdi

Binali Yıldırım seçim sonuçlarını değerlendirdi
01 Nisan 2019 - 14:01 www.finansgundem.com

AK Parti'nin İBB adayı Binali Yıldırım: Ekrem İmamoğlu, bizden daha fazla oy almış gözüküyor ancak iptal edilen oylar her şeyi değiştirebilir.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, açıklamalarda bulundu.14 sandığın daha sayılacağını ifade eden Yıldırım "300 binden fazla geçersiz oy var, bu önemli bir detay. Usulsüz girişler var, bunları değerlendiriyoruz. YSK, mazbatayı kime verirse başkan o olacak. Süreç devam ediyor, tebrik etmesini biliriz. İptal edilen oylar, aradaki farkın 10 buçuk katı. Bu sonucu değiştirebilir. 31.136 sandık var. Her sandıkta bir oy yanlış yazılmış olsa bu da aradaki farktan daha fazla" dedi.

Dün gece yaptığı açıklamalara değinen Binali Yıldırım "YSK'dan önce resmi olmayan sonuçları belirleriz. Dün 11:25 itibariyle böyle bir sonuç gördük ve çıkıp seçim sonuçlarını açıkladık. O dakikadan bu yana yaşananlar bizim için de yeni bir durumdur. İstanbul halkına teşekkür ederim, çok güzel bir seçim kampanyası geçirdik. Milyonların sorumluluğunu omuzlarımızda hissediyoruz" diye konuştu. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bb101 Nisan 2019 19:16

    Geçmiş seçimlerde de iptal oylar çoktu hiç dönüp baktınız mı? Şu halinize aynada bir bakın artık da kendinizi ne hallere düşürdüğünüzü anlayın..