BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım: Emekli maaşında ciddi bir iyileştirme olacak----

Binali Yıldırım: Emekli maaşında ciddi bir iyileştirme olacak

Binali Yıldırım: Emekli maaşında ciddi bir iyileştirme olacak
23 Ağustos 2023 - 00:37 www.finansgundem.com

Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Meclis açıldıktan sonra emekli maaşlarına zam çalışmalarının başlayacağını söyledi. "Emekli maaşında ciddi bir iyileştirme olacak" diyen Yıldırım, "Meclis açılır açılmaz çalışma başlayacak" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli maaşlarına zam sinyalinin ardından canlı yayına katılan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'dan da konuyla ilgili heyecan yaratan bir açıklama geldi. "Emekli maaşında ciddi bir iyileştirme olacak" diyen Yıldırım, "Meclis açılır açılmaz emekli maaşı çalışması yapılacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşlarına zam yapılacağının sinyalini vermesinin ardından AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'dan dikkat çeken açıklama geldi. A Haber canlı yayınına katılan Binali Yıldırım, Meclis açıldıktan sonra çalışmaların başlayacağını belirtti.

"EMEKLİ MAAŞI YÜKSEK ENFLASYON KARŞISINDA YETERSİZ KALDI"

AK Partili Yıldırım şunları söyledi: "Emekli maaşlarını 2 bin 500'den 7 bin 500'e kadar çıkarmış olsak da yüksek enflasyon karşısında yetersiz kaldı. En düşük memur maaşı 2 katına çıktı, asgari ücret 11 bin 400 TL oldu. Burada en düşük emekli maaşı alan vatandaşlarımız zayıf kaldı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan da ipuçlarını verdi. Benim edindiğim bilgilere göre de Meclis açılır açılmaz özellikle emekliler için 7 bin 500 TL alanlar başta olmak üzere bütün emeklilerle ilgili ciddi bir iyileştirme yapılacak.

Memur ve memur emeklileri için kritik saatler

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere zam sinyali

 

Memur ve memur emeklileri için ikinci zam teklifi belli oldu

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adım Gizli Kalsa?23 Ağustos 2023 10:51

    Gelen af ile TARIM BAGKUR a odeme yapip hayatinda ciftci olmamis kisi emekli oldu simdi sokaklarda. BAGKUR en az odeme ile emekli olmus kisi yetmiyor diye agliyor, o sirada asker, memur, isci primi onlardan cok daha fazla idi. Cok daha fazla maas aldigi halde kendisini asgari ucretten gosteren villalarda oturanlar da agliyor az maas aliyoruz diye. Baroya kayitli avukat 50 senedir bagimsiz burosu var 20 sene once emekli olmus ama maas cok az bu ulke sosyal devlet olmali diyor. Ben ne soyluyorum, tamburam ne soyluyor? 

  • Emekli23 Ağustos 2023 03:13

    Hadi inşallah...En az % 100 gelirse toparlanırız.