BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım balkon konuşması yapacak----

Binali Yıldırım balkon konuşması yapacak

Binali Yıldırım balkon konuşması yapacak
16 Nisan 2017 - 19:52 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, referanduma ilişkin balkon konuşması yapmak için AK Parti Genel Merkezi'ne gidecek

Referandum sonuçları belli olmaya başlarken gözler Başbakan Binali Yıldırım'ın yapması beklenen balkon konuşmasına çevrildi. Başbakan Yıldırım saat 21:00'da balkon konuşması yapacak. AK Parti Genel Merkezi ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Vatandaşlar, parti genel merkezine gelmeye başladı.

Başbakan Binali Yıldırım, parti genel merkezinde balkon konuşmasıyla vatandaşlara seslenecek.

Başbakan Binali Yıldırım’ın parti genel merkezinde balkon konuşması yapacak. Ak Parti Genel Merkezi’nin önüne dev ekranlar kuruldu, partililer Başbakan Yıldırım’ın konuşmasını bu ekranlardan takip edebilecek. Parti, AK Parti bayrakları ile donatıldı. Vatandaşlar, parti genel merkezine gelmeye başladı. Öte yandan, genel merkezde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • db16 Nisan 2017 22:09

    Eğer sistem kanunsal yapısı 2 yılda bitecekse ki gerçekten bundan uzun bile sürebilir dolayısıyle 2 sene daha piyasalarda ekonomide sürünecek bir sürü zarar eden ve batanlar olacak ki bunlar hiçde önwmli değil.... dolayısıyla istenilen tam olarak sağlanamadı gibi durmakta... piyasalarda zaten durum berbatken bir de bu sonuç sistemi kilitlemiştir. Gidişat maalesef daha kötüye doğru gibi sanki..

  • bb16 Nisan 2017 22:05

    Bu oya ne konuşacak ki... o kadar laftan sonra milletin % 50 ye yakını hayır dedi... başkanlık için kanunsal düzenlemeler yapıldıktan hemen sonra erken seçim gerekli ama tabiki akp nin oylarının %45 lerde olduğu bence aşikar görünmekte iken bu çok zor bence herhalükarda sistem kilitlendi...hadi hayırlısı diyelim...