BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBill Gates hata yaptı, o yapmadı----

Bill Gates hata yaptı, o yapmadı

Bill Gates hata yaptı, o yapmadı
19 Haziran 2013 - 08:44 www.finansgundem.com

Rahat giyim tarzıyla bilinen Facebook'un patronu, Güney Kore'de takım elbise ile görününce şaşırttı

ABD merkezli sosyal paylaşım sitesi Facebook’un patronu Mark Zuckerberg, genelde rahat giyim tarzıyla bilinmesine rağmen, bu kez şıklıkta Güney Koreliler’den tam not aldı.
Zuckerberg, Facebook’un etki alanını genişletmek için yaptığı Güney Kore gezisinde Cumhurbaşkanı Park Guen-hye ile Mavi Ev adı verilen Cumhurbaşkanlığı konutunda bir araya geldi. 29 yaşındaki Zuckerberg Seul’deki toplantıya imajının bir parçası haline gelen ‘kapüşonlu sweatshirt’ yerine koyu renk bir takım elbiseyle katılmayı tercih etti. Nisan ayında Park Guen-hye ile aynı konutta buluşan Microsoft kurucusu Bill Gates, tokalaşma esnasında elini cebinde çıkarmaması nedeniyle Güney Koreliler’den büyük tepki görmüştü.
Hedef Samsung...
Facebook CEO’su ise bu hataya düşmedi ve misafirliği sırasında bir saygısızlık etmemeye özen gösterdi. Samimi bir ortamda geçen toplantıda Güney Kore Cumhurbaşkanı, “İnsanları Facebook’tan tanımak hoş. Ancak böyle yüzyüze tanımak daha hoş” diye bir de espri yaptı.
Ancak daha sonra Zuckerburg Güney Koreli teknoloji devi Samsung yöneticileriyle yaptığı toplantılarda ünlü siyah kapüşonlu kıyafetine geri döndü.
Zuckerberg ABD Başkanı Barack Obama ve eski Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev ile bir araya geldiğinde de resmi giyinmeyi tercih etmişti. Facebook’un dünyanın en büyük akıllı cep telefonu üreticisi Samsung ile yakın işbirliği yapmaya önem verdiği ve gezide bu konunun ön plana çıktığı belirtiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)