BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'dan Şİ ile yapacağı görüşme öncesi normalleşme mesajı ----

Biden'dan Şİ ile yapacağı görüşme öncesi normalleşme mesajı

Biden'dan Şİ ile yapacağı görüşme öncesi normalleşme mesajı
15 Kasım 2023 - 00:25 www.finansgundem.com

Çin Devlet Başkanı Şi ile yapacağı görüşme öncesi konuşan ABD Başkanı Biden, ikili iletişimin tam olarak yeniden tesisi de dahil olmak üzere ilişkilerin yeniden normalleşmesini umduğunu açıkladı.

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile yapacağı görüşmenin ikili iletişimin tam olarak yeniden tesisi de dahil olmak üzere ilişkileri “normalleştirmek için bir adım” olmasını umduğunu belirten Biden, bunun "bir kriz olduğunda telefonu açıp konuşabilmeyi ve orduların birbiriyle temas halinde olmasını sağlayabilmeyi" de içerdiğini dile getirdi.

Biden, "Çin'den ayrılmaya çalışmıyoruz. Yapmaya çalıştığımız şey ilişkiyi daha iyi olması yönünde değiştirmek." dedi.

Çin halkının halihazırda ekonomik olarak zor durumda olduğunu aktaran Biden, Çin vatandaşlarının iyi ücretli bir işe sahip olmasının herkese faydalı olacağını kaydetti.

Biden, “Ancak Çin'e yatırım yapmayı istesek de tüm ticari sırlarımızı vermemizi gerektiren durumları destekleyemem.” ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, bu hafta San Francisco'da düzenlenen Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) Zirvesi kapsamında yarın yüz yüze görüşecek.

Asya borsalarında Biden-Şi görüşmesi heyecanı devam ediyor

 

Görevden alınan İçişleri Bakanı'ndan Sunak'a ihanet suçlaması

 

Netanyahu hakkında suç duyurusunda bulunuldu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E g.15 Kasım 2023 07:04

    SÖZDE KİTAP EHLİ BİDEN SİYONİZMİ DESTEKLEYEREK İSRAİL KAHİNLERİNİN BİNLERCE YIL ÖNCE SÖYLEDİKLERİNE İNANARAK GAZZEDE BİNLERCE MASUM İNSANI ÖLDÜRMESİ İÇİN İSRAİLE BOMBALAR VERDİ GAZZEYİ BOMBATTI EVLERİ YIKTIRDI İNSANLARI ÖLDÜRTTÜ HALBUKİ KURAN NISA 51 AYETİNE GÖRE KAHİNLERİN PEŞİNDEN GİTMEK DEDİKLERİNİ YAPMAK PUTPERESTLERİN ŞEYTANIN PEŞİNDEN GİTMEK GİBI BATILDIR ÇİN İNANCINDA İSE ÖLDÜRMEKTEN SAKINMAK VARDIR BU NEDENLE BAŞKAN Şİİ BİDEN'E GÖRE DAHA GÜVENİLİR İNSANDIR BİDEN SİYONİZM DESTEKÇİSİ OLDUĞU İÇİN BUGÜN/YARIN HANGİ KAHİN'İN SÖZLERİNIN PEŞİNDEN GİDECEĞİNİ BİLEMEZSİNIZ ÇÜNKÜ İRADESİNİ MAKAMINI RUHEN VE FİZİKEN KAHİNLERE TESLİM ETMİŞ DURUMDADIR