BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'dan borçlanma tavanının yükseltilmesi teklifine destek----

Biden'dan borçlanma tavanının yükseltilmesi teklifine destek

Biden'dan borçlanma tavanının yükseltilmesi teklifine destek
21 Eylül 2021 - 08:14 www.finansgundem.com

ABD Başkanı, Pelosi ve Schumer'in ortaya attıkları federal borçlanma tavanının askıya alınması önerisini destekliyor

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre ABD Başkanı Joe Biden, federal hükümetin ekim ayında kapanmasının düşmesinin önüne geçmek için federal borçlanma tavanı uygulamasının 2022 Kasım ayında yapılacak Kongre ara seçimlerine kadar askıya alınmasına yönelik planı destekliyor.

Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi ve Senato Çoğunluk Lideri Chuck Schumer, federal borçlanma tavanının askıya alınmasına yönelik bir maddenin Biden'in 3,5 trilyon dolar büyüklüğündeki harcama planının içine eklenerek Kongre'den geçirilmesini önermişlerdi.

Senato'daki Cumhuriyetçilerin lideri Mitch McConnell ise Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Demokratların federal borçlanma tavanı konusunda düzerlemeyi Kongre'den geçirecek oyları olduğunu, Cumhuriyetçi oyların desteğine ihtiyaçları olmadığını ifade etti.

McConnell, "Demokratlar, ülkeyi nasıl dönüştürdükleri konusunda övünmeyi biliyorlar, ancak tarihi borçlanmaya partiler üstü bir durum kılıfı bulmaya çalışıyorlar" dedi.

ABD'de Kasım 2022'de yapılacak ara seçimde Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve Senato'daki 100 sandalyenin 34'ü yenilenecek.

Yellen'dan Kongre'ye son uyarı: Borç limitini yükselt

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)