BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden: Seçimleri Covid-19 yüzünden erteleyemeyiz----

Biden: Seçimleri Covid-19 yüzünden erteleyemeyiz

Biden: Seçimleri Covid-19 yüzünden erteleyemeyiz
07 Nisan 2020 - 22:30 www.finansgundem.com

ABD'de başkanlık seçimi için yarışan Demokrat adaylardan Biden, seçimlerin koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmemesi gerektiğini savundu.

ABD'de başkanlık seçimi için yarışan Demokrat adaylardan Joe Biden, oylama yöntemi değiştirilmek zorunda kalınsa bile kasım ayında yapılacak seçimlerin yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ertelenmemesi gerektiğini savundu.

Eski ABD Başkan Yardımcısı Biden, NBC televizyonunda koronavirüs salgınının seçimlere yönelik olası etkilerini değerlendirdi.

Salgının ne kadar süreceği belirsizliğini korurken Biden, seçimlerin planlandığı takvime göre yapılması gerektiğini söyledi.

''Bizzat gidip oy kullanılmasını tercih ederim ama bu, salgının durumuna göre değişebilir ve anayasanın gerektirdiği kasım seçimlerini erteleyemeyiz.'' diyen Biden, ''Seçimleri 3 Kasım'da yapmak zorundayız.'' görüşünü dile getirdi.

ABD Başkanı Donald Trump ile Demokrat Parti arasındaki başkan adaylığı yarışı, Biden ve Vermont Senatörü Bernie Sanders arasında devam ediyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)