BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden: Masumlar ölüyor ama Filistinlilere güvenmiyorum----

Biden: Masumlar ölüyor ama Filistinlilere güvenmiyorum

Biden: Masumlar ölüyor ama Filistinlilere güvenmiyorum
26 Ekim 2023 - 01:32 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Biden, basın açıklamasında, gazetecilerin İsrail’in kuşatması altındaki Gazze’deki sivil kayıplarla ilgili sorularını cevapladı. Biden, ''Masum insanların öldürüldüğüne eminim fakat Filistinlilerin rakamlarına güvenmiyorum'' dedi

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında sivillerin hayatını kaybettiğinden emin olduğunu ancak Filistinlilerin bu konuda açıkladığı rakamlara güvenmediğini belirtti.

ABD Başkanı Biden, Avustralya Başbakanı Jonathan Albanese ile yaptığı basın açıklamasında, gazetecilerin İsrail’in kuşatması altındaki Gazze’deki sivil kayıplarla ilgili sorularını cevapladı.

''MASUMLARIN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNE EMİNİM''

ABD Başkanı, “Filistinlilerin kaç kişinin öldürüldüğü konusunda doğruyu söylediğine dair hiçbir fikrim yok. Masumların öldürüldüğüne eminim.” dedi.

Gazze’deki sivil kayıplarla ilgili “Bu, savaş açmanın bedeli.” ifadesini kullanan Biden, İsrail’i propagandalara karşı dikkatli olmaya çağırarak, “Filistinlilerin kullandığı bu rakama güvenmiyorum.” dedi.

ABD Başkanı Biden ayrıca Hamas’ın “sivillerin arkasına saklandığını”, bunun da İsrail’e “ek bir yük getirdiğini” belirtti. Biden, “Ancak bu, savaş yasalarına uygun hareket etme ihtiyacını azaltmaz. Masum sivilleri korumak ne kadar zor olsa da İsrail’in de elinden gelen her şeyi yapması gerekiyor.” diye konuştu.

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze’ye saldırılarında 2 bin 704’ü çocuk, 1584’ü kadın ve 364’ü yaşlı olmak üzere 6 bin 546 kişinin öldüğünü, 17 bin 439 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Biden'dan İsrail-Filistin mesajı: 2 devletli çözüm vurgusu

 

Biden'e ateşkes çağrısı yaptılar: 76 ünlüden Gazze isyanı!

 

Son 48 saat: Gazze'de büyük bir felaket yaşanacak!

 

Çatışmalarda 17. gün: Gazze'ye yoğun bombardıman

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Killer Biden!...26 Ekim 2023 11:31

    katil İsrail ve katil americanın yaptıkları ve söylemleri kanıma dokunuyor.

  • E.g.26 Ekim 2023 02:08

    SAYIN BAŞKAN KUTSAL KİTABIMIZ KURAN'DA BAKARA SURESİ 67 DE YAHUDİLERE HİTABEN TÜRKÇE MEALEN "ALLAH'IN RIZKINDAN YİYİN İÇİN YERYÜZÜNDE BOZGUNCULUK YAPARAK FESATLIK ÇIKARMAYIN" ŞEKLİNDE UYARI ÖĞÜDÜ VARDIR BU KAVİM TARİHTE DEFALARCA BOZGUNCULUK YAPMIŞ BABİLLİLER KUTSAL MABEDLERİNİ YIKMIŞ ROMALILAR BİNLERCE DİN ADAMLARINI ÖLDÜRMÜŞ TEKRAR İNŞA ETTİKLERİ KUTSAL MABEDİ MEMLÜKLER TEKRAR YIKMIŞ NEDEN ? HEP BOZGUNCULUK YAPTIKLARINDAN OSMANLI DEVLETİ DE ONLARI İSPANYADAN 02 AĞUSTOS 1492 DE TOPRAKLARINA GETİREREK YOK OLMAKTAN KURTARDI SİZ TEKRAR DÜŞÜNÜN DESTEKLEDİĞİN SİYONIZM YAHUDİ IRKINI HÜR DİĞER IRKLARI ABD Yİ BİLE DEVLETLERİ KÖLELERİ OLARAK GÖRÜRLER SİZ ABD Yİ ASKERLERİNİ YAHUDİLERİN/İSRAİLİN KÖLESİ DURUMUNA DÜŞÜRMEYE HAKKINIZ YOK MASUM İNSANLARI ÖLDÜRMELERİNİ TV KANALLARINDA GÖRÜP MASUM ÇOCUKLARIN ÇIĞLIKLARINI İŞİTİP YAHUDİLERİ DESTEKLEMEYE HAKKINIZ YOK YAKINLARI GAZZEDE ÖLDÜRÜLEN MÜSLÜMAN BİR ABD Lİ GÖĞSÜNÜZE HANÇER SAPLARSA ŞİKAYET ETME HAKKINIZ YOK