BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyoğlu'nda çatışma----

Beyoğlu'nda çatışma

Beyoğlu'nda çatışma
31 Mayıs 2013 - 19:23 www.finansgundem.com

İstiklal Caddesi'nde polisle eylemciler arasında çatışma başladı

İstiklal Caddesi'nde polisle eylemciler arasında yer yer çatışma çıktı. İstiklal Caddesi'ne çıkan yüzlerce kişi Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti.Taksim Meydanı ve çevresinde çıkan olaylar İstiklal Caddesi'ne sıçradı. Galatasaray Meydanı'nda toplanan gruplar Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti.
Çevik kuvvet polisleri göstericilere biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Göstericilerle polis arasındaki çatışmalar devam ediyor.
Bölgede polisin gazlı müdahalesi artarak devam ederken İstiklal Caddesi'ne tüm çıkışların kapatıldığı gelen bilgiler arasında.
TAKSİM'DE PROTESTO
Taksim Meydanı'nda toplanan yaklaşık 200 kişilik grup "Direne direne kazanacağız", "Faşizme karşı omuz omuza" sloganları atmaya başladı. Bunun üzerine çevik kuvvet polisleri gruba gaz bombası ve tazyikli su sıkarak müdahale etti. Grup üyeleri müdahale sonrası kaçmaya başladı. Polis ekileri de grubu kovalamaya başladı.
Yaralandığı görülen bir kişi taksiye bindirilerek hastaneye gönderildi.
TARAFTAR BAYRAK AÇTI
İzmir'de de Gezi Parkı eylemine destek için gruplar Alsancak İskelesi önünde toplandı. Karşıyaka ve Göztepe taraftarları da Körfez vapurundan birlikte inerek yanyana bayrak açtı. İzmir'de polis müdahalesi yok ancak yaklaşık bir saat önce toplanan kalabalık Kordon'dan Gündoğdu Meydanı'na kadar yürüdü. Eyleme katılanların sayısı artmaya devam ediyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)