BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'dan İran ve Rusya benzetmesi !----

Beyaz Saray'dan İran ve Rusya benzetmesi !

Beyaz Saray'dan İran ve Rusya benzetmesi !
27 Ekim 2022 - 00:11 www.finansgundem.com

Beyaz Saray, Moskova yönetiminin İran'daki protestolarının bastırılması konusunda Tahran'a tavsiye verildiğini iddia etti.

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, basın toplantısında, "İran ve Rusya'nın protestolara müdahale edip biçimlerindeki benzerliklere" vurgu yaptı.

Jean-Pierre, "Moskova'nın, İran'daki Mahsa Emini protestolarının bastırılması konusunda İran'a 'en iyi yöntemlerini' tavsiye ettiği konusunda endişeliyiz." diyerek, İran ve Rusya'nın, ülkelerindeki protestocuları bastırarak susturmaya çalıştıklarını işaret etti.

''Rusya'ya Ukraynalıları öldürmeleri için silah göndermeyi bırakın''

Sözcü Jean-Pierre, "İran ve Rusya, izole edildikçe daha da yakınlaşıyorlar. Bizim İran'a mesajımız açık: Kendi halkınızı öldürmeyi ve Rusya'ya Ukraynalıları öldürmeleri için silah göndermeyi bırakın." çağrısında bulundu.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Direktörü John Kirby de "Rusya'nın protestoculara sert müdahale için İran'a bir şekilde yardım etmeyi düşündüğünü biliyoruz. Rusya'nın bu konuda ne yazık ki deneyimi var." ifadesini kullandı.

Kirby ayrıca Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik herhangi bir nükleer silah kullanma konusunda bir hazırlıkta olduğuna ilişkin belirti görmediklerini söyledi. 

İran'dan Rusya'ya silah satışıyla ilgili önemli açıklama

 

İsrail Savunma Bakanı: Kiev'e silah vermeyeceğiz

 

ABD: Rusya, İran dronlarını psikolojik silah olarak kullanıyor

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)