BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'dan flaş Esad açıklaması----

Beyaz Saray'dan flaş Esad açıklaması

Beyaz Saray'dan flaş Esad açıklaması
31 Mart 2016 - 10:21 www.finansgundem.com

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'in yer alacağı bir ulusal birlik hükümetinin sonuçsuz bir girişim olacağını söyledi.

Earnest, Esad'in önceki gün Rus haber ajansı RIA Novosti'ye verdiği  röportaja ilişkin bir soru üzerine, "Kendisini ulusal birlik hükümetinin bir  parçası olarak görüp görmediğini bilmiyorum. Bizim için bunun umutsuz bir girişim  olduğu açıkça ortada." dedi.

Esad'in liderliğiyle ilgili önemli endişeleri daha önce dile  getirdiklerini kaydeden Earnest, ülkenin ordusunu masum sivillere saldırmakta  kullanmasının "tam anlamıyla ahlaksızlık" olduğu gibi ülkenin büyük bir kısmının  da kendisinin aleyhine dönmesine sebep olduğunu aktardı.

"Devlet Başkanı Beşşar Esed yerinde kaldığı sürece Suriye'deki siyasi  karmaşanın ve şiddetin son bulduğu bir senaryoyu hayal etmek imkansız." diyen  Earnest, bu sebeple Suriye'deki siyasi kaosun çözümünün ülkenin ve bölgenin  başına bela olan problemlerin çözülmesinde hayati rol oynadığını ifade  ettiklerini, bunun da Esad'in görevi bırakmasıyla mümkün olacağını vurguladı.

  

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)