BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'da büyük panik!----

Beyaz Saray'da büyük panik!

Beyaz Saray'da büyük panik!
07 Mart 2015 - 18:20 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Obama ve ailesi, helikopterle Beyaz Saray'dan ayrılmaya hazırlanırken büyük bir gürültü duyuldu

Patlama sesine benzediği ifade edilen ‘yüksek gürültü’nün ardından Başkan Obama Beyaz Saray’dan bir süre ayrılmadı.

Başkan Barack Obama için Beyaz Saray’ın güney bahçesinde başkanlık helikopteri ‘Marine One’ bekletiliyordu. Ancak gürültü sebebiyle programı 30 dakika kadar aksayan Obama, karayolu ile Joint Base Andrews Naval Askeri Havaalanı’na gitti. Obama buradan uçak ile Alabama’ya geçecek. 

Gürültünün ardından Obama'yı takip edecek basın mensupları Beyaz Saray'daki basın odasına geri gönderildi ve odanın kapısı kilitlendi. Beyaz Saray’a giriş çıkışlar da durduruldu. 

video##1523##player

Söz konusu gelişmeden birkaç dakika sonra Beyaz Saray yakınlarında hediyelik eşya satılan bir stantta yangın çıktığı görüldü. Yangının görüntüleri sosyal medyada hızla yayılıyor. 

Beyaz Saray'dan basın mensuplarına gönderilen e-maillerde gürültünün sebebinin stantta çıkan yangın olduğunun tahmin edildiği belirtildi. Yapılan araştırmaların ardından durumun normale döndüğü belirtildi.

Ayrıca Başkan Obama ve ailesini korumak ile görevli Gizli Servis'in Beyaz Saray yakınlarına park eden bir araç üzerinde inceleme yapması dikkat çekti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)