BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'da bu da oldu! Sinkaflı içsavaş----

Beyaz Saray'da bu da oldu! Sinkaflı içsavaş

Beyaz Saray'da bu da oldu! Sinkaflı içsavaş
29 Temmuz 2017 - 06:38 www.finansgundem.com

Trump döneminde Beyaz Saray'da yaşanan gerginliklere bir yenisi eklendi. Yeni iletişim direktörü Scaramucci, Özel Kalem Müdürü Priebus ve Baş Stratejist Bannon hakkında hakaret ve küfür dolu ifadeler kullandı

ABD Başkanı Donald Trump göreve geldiğinden beri Beyaz Saray’da yaşanan kamplaşma ve gerginlikler birkez daha gün yüzüne çıktı. Daha önce çeşitli kademelerde istifa ve görevden alınmaların olduğu Beyaz Saray’da Trump’ın yeni iletişim direktörü Anthony Scaramucci, Özel Kalem Müdürü Reince Priebus ve Beyaz Saray Baş Stratejisti Steve Bannon hakkında hakaret ve küfür dolu ifadeler kullandı.

Twitter’dan Donald Trump, First Lady Melania Trump, Fox News sunucusu Sean Hannity, Fox News yöneticisi Bill Shine ve Scaramucci’nin çarşamba günü akşam yemeğinde bir araya geldiğini yazan New Yorker muhabiri Ryan Lizza’yı telefon arayan Scaramucci, bu bilgiyi kimin sızdırdığını sordu.

‘PARANOYAK ŞİZOFREN’

Muhabir kaynağını söylemeyince Scaramucci, Priebus’un yemeğe davet edilmediği için rahatsız olduğunu söyledi ve “Reince kahrolası paranoyak bir şizofren” dedi. Muhabir Lizza, Scaramucci’nin Beyaz Saray Baş Stratejisti Bannon’ın medyaya ilgisi için de ağır küfür ettiğini söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)