BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray, Mike Pence'in yarın Türkiye'ye geleceğini açıkladı----

Beyaz Saray, Mike Pence'in yarın Türkiye'ye geleceğini açıkladı

Beyaz Saray, Mike Pence'in yarın Türkiye'ye geleceğini açıkladı
15 Ekim 2019 - 22:51 www.finansgundem.com

Beyaz Saray, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in yarın Türkiye'ye geleceğini açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye’nin Suriye’deki operasyonlarını durdurması için yarın Başkan Yardımcısı Pence’i Türkiye’ye gönderecek.

Pence, perşembe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek Suriye’deki operasyonların durdurulmasını isteyecek.

ABD ile Türkiye arasında anlaşma sağlanırsa Başkan Yardımcısı Pence, önceki gün Türkiye’ye uygulanan yaptırımların kaldırıldığını açıklayabilecek.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ''ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence 17 Ekim'de Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Başkan Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çözüm bulunana kadar Türkiye'ye yönelik yaptırımların kalacağını söyleyecek. Pence, Trump'ın Türkiye'ye yönelik yaptırımları sürdürme konusundaki kararlılığını yineleyecek.'' denildi. Açıklamaya göre ABD heyetinde ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien ve ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey de olacak.

TRUMP: PENCE, BÜYÜK BİR SEFERE HAZIRLANIYOR

ABD Başkanı Donald Trump, Yardımcısı Michael Pence ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun yarın Türkiye’ye giderek Suriye’nin kuzeydoğusundaki durumu görüşeceğini belirtti. Trump, bugünkü basın toplantısında, “Michael (Pence) büyük sefere hazırlanıyor, yarın gidecek. Heyetimiz gidiyor. Heyete Michael (Pence) ve Dışişleri Bakanı Pompeo başkanlık edecek” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)