BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeşiktaş'ta yine gaz bombası----

Beşiktaş'ta yine gaz bombası

Beşiktaş'ta yine gaz bombası
03 Haziran 2013 - 08:45 www.finansgundem.com

Beşiktaş İnönü Stadı yanında polis ile bir grup eylemci arasında yine çatışma çıktı

Beşiktaş’ta sabah erken saatlerde eylemcilerle polis arasında yaşanan çatışmadan okula giden öğrenciler ve işe giden vatandaşlar etkilendi. Polisin attığı biber gazından etkilenen İstanbullular gözyaşları içinde kaldı.
Dün Dolmabahçe ve Beşiktaş’ta başlayan olaylar bu sabah yine devam etti. Dolmabahçe’de sabah saatlerinde polisle eylemciler arasında çatışma yaşandı. Eylemcilerin attığı taşlara polisler biber gazı sıkarak karşılık verdi. İşe giden vatandaşlar ve okula giden öğrenciler atılan biber gazından etkilendi. Gözyaşları içinde kalan vatandaşlardan bazılarının koşarak uzaklaştığı görüldü.
Gazdan etkilenen sadece vatandaşlar değildi. Dolmabahçe Caddesi’nde görev yapan trafik polisleri de gazdan etkilenmemek için maske taktılar. Trafikte ilerleyen araçlardaki yolcular da dışarıda yaşananları camdan hayret dolu bakışlarla izledi. Öte yandan belediye ekiplerinin yol ortasındaki demir yığınlarını kaldırma çalışması devam ediyor.
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)