BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeşiktaş'ta son durum!----

Beşiktaş'ta son durum!

Beşiktaş'ta son durum!
01 Mayıs 2015 - 07:49 www.finansgundem.com

Polis Beşiktaş ve çevresinde 1 Mayıs'ta görülmemiş güvenlik önlemi aldı. işte 1 Mayıs'ta Beşiktaş'ta son durum

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü'nde kutlamalara izin verilmeyen Taksim Meydanı ve çevresi ile Beşiktaş'ta çok sayıda çevik kuvvet polisi görev yerlerini aldı. 

Sendikaların Beşiktaş ve Şişli'de toplanıp Taksim'e çıkma kararı alması sonrası gözler bu ilçeye çevrildi. İstanbul polisi Beşiktaş'ta adeta kuş uçurtmuyor. Kentte 21 bin polisin görev yapacak, 62 TOMA’nın olaylara müdahale edecek.

BARBAROS BULVARI'NA ARAÇ GİRİŞİ YASAĞI

İETT otobüsleri Barbaros Bulvarı'nın girişinden geri çevriliyor. Vatandaşlar otobüslerden inerek işlerine yürüyerek gidiyor. 

POLİSLER BEŞİKTAŞ'I ÇEVİRDİ

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla şehir dışından takviye olarak İstanbul'a getirilen polislerle birlikte görev alacak çevik kuvvet polisleri, İstanbul'da önceden belirlenen yerlerinde konuşlandı.

Sabah saat 05.30 itibariyle Taksim Meydanı ve çevresine İETT otobüsleriyle çok sayıda çevik kuvvet polisi getirildi. Ayrıca Beşiktaş Barbaros Bulvarı ve Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi önünde de çevik kuvvet polisleri ve TOMA'lar tedbir aldı. . Başbakanlık Ofisi'nin önü demir bariyerler ile kapatıldı. Polislerin aldığı güvenlik tedbirleri artarak devam ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)