BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta o isim kiralık gidiyor----

Beşiktaş'ta o isim kiralık gidiyor

Beşiktaş'ta o isim kiralık gidiyor
04 Şubat 2018 - 19:23 www.finansgundem.com

Siyah beyazlı kulüpte sıcak saatler... Beşiktaş'ta kadro yapılanması çalışmaları sürüyor.

Ara transfer döneminde transferin eşiğinden dönen Beşiktaşlı oyuncu ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Beşiktaş'a 2015-2016 sezonunun devre arasında transfer olan fakat bekleneni bir türlü veremeyen Denys Boyko ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Takımdan gönderilecek oyuncular arasında yer alan isimlerden Boyko'ya talip çıktı.

Son olarak ara transfer döneminde Belçika Ligi 1. Ligi ekiplerinden Club Brugge'ün kapısından dönen Ukraynalı file bekçisi ile ilgili ünlü Rumen gazeteci Emanuel Roşu önemli bir paylaşımda bulundu ve Boyko'nun yeni adresini duyurdu.

Roşu, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada Romanya Ligi ekiplerinden Steaua Bükreş'in Boyko'yu kiralamak için Beşiktaş ile görüşmelere başladığını duyurdu. Bu gelişme siyah beyazlı takımın taraftarlarını da sevindirdi.

Siyah Beyazlı yönetim, teknik direktör Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği Ukraynalı kaleciyi elden çıkarmak için bir süredir büyük uğraş veriyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)