BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta futbolun başına eski Fenerli geliyor----

Beşiktaş'ta futbolun başına eski Fenerli geliyor

Beşiktaş'ta futbolun başına eski Fenerli geliyor
21 Mayıs 2013 - 17:11 www.finansgundem.com

Beşiktaş sezonun ilk transferini gerçekleştir, imzayı attırdı

Beşiktaş'ta Önder Özen dönemi yarın resmen başlıyor. Futbolda yapılanmaya giden siyah-beyazlılar futbolun başına Önder Özen'i getirerek ilk adımı atıyor.
BAROS VE JOVANOVİC'İN TRANSFERLERİNE ENGEL KOYDU
Sezona 'FEDA' sloganı ile başlayan ve ligi 3. sırada bitiren Beşiktaş'ta yeni sezonda önemli değişiklikler olacak. Samet Aybaba ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda yeni teknik adam arayışları devam ederken futbolun başına da  antrenör ve eski futbolcu olan Önder Özen getirildi.
Tecrübeli futbol adamının Beşiktaş'a genç ve yetenekli oyuncuları kazandırması bekleniyor. Siyah-Beyazlıların gündeminde olan Milan Baros ve Milan Jovanovic'in transferlerine karşı çıkan Özen, yeni oluşturacağı olguda tüccar menajerlere kesinlikle taviz vermeyeceğini göstermiş oldu.
ÖNDER ÖZEN KİMDİR?
2002-2008 yıllarında Fenerbahçe ve Fenerbahçe'nin (A2) takımlarında antrenörlük yapmıştır. Özen, Polatlı Bugsaşspor'da 2 sezon teknik direktörlük görevi de üstlenmiştir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)