BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeşiktaş'ta arbede----

Beşiktaş'ta arbede

Beşiktaş'ta arbede
01 Mayıs 2013 - 07:54 www.finansgundem.com

1 Mayıs'ı kutlamak için Beşiktaş'ta toplanan bir gruba polis müdahale etti

1 Mayıs'ı kutlamak için Beşiktaş'ta toplanan bir gruba polis müdahale etti. Polis tazyikli su ve gaz bombası ile grubu dağıttı. Ara sokaklara giren grup, polise taş attı. Meydandaki olaylar devam ediyor.
Bazı işçi sendikaları ile partilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nı Taksim Meydanı’nda kutlayacaklarını açıklamasının ardından, İstanbul Valiliği de yenileme çalışmaları nedeniyle 1 Mayıs’ın Taksim’de kutlanmasını yasaklamıştı. Valilik kararı gereğince bugün saat 05.00’dan itibaren metrobüs seferleri saat 06.00'dan itibaren de İDO'nun Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na yolcu seferleri, Kabataş-Taksim finüküler sistemi, Taksim ile Şişhane, Hacıosman, Levent metro istasyonları arasındaki seferler durduruldu.
Meydan bariyerlerle çevrildi, otobüs duraklarının camlarını çıkarıldı.
Taksim'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü hazırlıkları geceden başladı. Meydana çok sayıda bariyer yerleştirilirken, erken saatlerde meydana otobüslerle getirilen çevik kuvvet polisleri meydanda hazır bekletilmeye başlandı. Bu arada meydanda bulunan otobüs duraklarının camlarının olay çıkma ihtimaline karşılık çıkarıldığı görüldü. Cumhuriyet Anıtı'nın etrafı ise bariyerlerle çevrildi. İstiklal Caddesi girişine de bariyerler konulduğu görüldü.
DİSK'İN ÖNÜNDE TOPLANMALAR BAŞLADI
1 Mayıs nedeniyle bir grup DİSK'in Şişli'deki genel merkezi önünde toplandı. Kalabalığın sayısı her geçen dakika artarken grup sloganlar atarak bekleyişini sürdürüyor.
POLİS TAKVİYESİ YAPILDI
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için İstanbul polisine takviye amacıyla çeşitli illerden gönderilen çok sayıda polis, sabah erken saatlerde Atatürk Havalimanı’na indi. Hazırlıklarını havalimanında yapan polisler Gaziantep, Erzurum ve Adana’dan uçaklarla gelen polisler görev yapacağı yerlere götürüldü.
İŞÇİLER TOPLANMAYA BAŞLADI
Taksim Meydanı saat 03.00’da çevresine bariyer döşenerek araç trafiğine kapatıldı. Polisler sabah erken saatlerde görev yerlerinde konuşlanırken, işçiler de DİSK önünde toplanmaya başladı.


 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)