BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaşlılara müjde----

Beşiktaşlılara müjde

Beşiktaşlılara müjde
05 Kasım 2013 - 16:49 www.finansgundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, stadın temelini ay sonunda atacaklarını söyledi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Yeni stat çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, stadın temelini ay sonu itibariyle atacaklarını söyledi.
Beşiktaş'ta her şeyin şeffaf olarak yapıldığını belirten Başkan Orman, NTV Spor'a yaptığı özel açıklamada, stadın temelini ay sonunda atacaklarını iddia ederek, "Başbakan ve bakandan gün bekliyoruz.
Temeli ay sonunda atıp, ardından kaba inşaata başlayacağız. Her şeyi şeffaf olarak yaptığımız için, ihale yaptık ve o da gelecek hafta açıklanır. İhaleyi daha önce olduğu gibi canlı yayınla duyuracağız." dedi.
42 bin kişilik stadın maliyetinin yaklaşık 140-160 milyon dolar olduğunu vurgulayan Orman, "Gece gündüz çalışıyoruz. Biz bu maliyetleri yarı fiyatına yapma gayreti içerisindeyiz. Döküm parası ödemiyoruz, maliyetlerimizi indiriyoruz. Meslekten geldiğimiz için enerjimizi ve bilgimizi koyuyoruz. Geldiğimiz nokta takdire şayan. Bilen insanlar bizi takdir ediyorlar." dedi.
"Stadın sahibi biz değiliz, devlete yapıyoruz." diyen Orman, "İnşallah bir gün sahibi de olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. 
"DİPTEN GELEN BİR SU DEĞİL" 
2014'ün Ağustos'unda stadın açılışını yapmayı planladıklarını belirten başkan, "Temeli daha önce atmamız gerekiyordu, bu gecikmeyi kaba inşaatla halletmeye çalışacağız. Zor bir lokasyon, trafiğin çok yoğun olduğu ve sınırlı çalışma imkanı ve alanı var. Aşağıdan su gelmiyor. Buranın ismi zaten Dolmabahçe, vadideki sular burada toplanıyor. Dipten gelen bir su değil. Yöneticilik mazeret uydurma değil, çözüm bulmak sanatı. Çevreci bir stat yapıyoruz. Çok önemli projelerimiz var zamanı gelince hepsini açıklayacağız." dedi.
Son 3 haftada alınan 3 beraberlikle ilgili ise Orman, "Futbol ekibine çok güveniyoruz, güven problemi yok. Sıkıntılar olacaktır. Önemli olan şey zor günlerde bunun altından kalkmak." diye konuştu.
Orman, Ronaldinho'nun transferi konusunda henüz bir şeyin olmadığını belirtirken, bir sonuç elde edilirse açıklayacaklarının söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)