BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın yıldızı habersiz satıldı mı?----

Beşiktaş'ın yıldızı habersiz satıldı mı?

Beşiktaş'ın yıldızı habersiz satıldı mı?
20 Kasım 2013 - 13:30 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Almeida'nın Atletico Madrid'e satıldığı iddia edildi

Beşiktaş'ta top koşturan Hugo Almeida'da sona varıldı. Portekizli oyuncunun bonservis bedelinin %50'sini elinde bulunduran menajerlik şirketi Gestifute'nin, Almeida'yı Atletico de Madrid'e sattığı iddia edildi.

Diğer %50 için ise Beşiktaş ile masaya oturularak anlaşma yolları aranacağı belirtiliyor. Operasyonu Almeida'nın menajerliğini yapan ve Gestifute şirketinin de sahibi olan Jorge Mendes'in gerçekleştirdiği açıklandı. Atletico Madrid cephesi ise Almeida ile ilgilendiklerini doğruladı. Ara transferde biri orta saha diğeri ise forvet olmak üzere iki oyuncu transfer edeceklerini duyuran yönetim bu oyunculardan birinin Almeida olabileceğini inkar etmedi.

Marca gazetesi ise, Gestifute şirketi ile Atletico de Madrid Kulübü'nün Beşiktaşlı golcü için anlaşmaya vardıklarını doğruladı. Gestifute şirketi sahibi ve menajeri Jorge Mendes'in Atletico Kulübü yöneticilerinden Miguel Angel Gil ile iş ortaklığına dikkat çeken gazete, Almeida'nın satışının her an gerçekleşebileceğine işaret etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)