BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın acı günü: Ethem Karpat vefat etti----

Beşiktaş'ın acı günü: Ethem Karpat vefat etti

Beşiktaş'ın acı günü: Ethem Karpat vefat etti
18 Temmuz 2014 - 10:24 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın efsane kalecilerinden Ethem Karpat, hayatını kaybetti

Br döneme damga vuran ve efsaneler arasında yerini alan Beşiktaş'ın efsane kalecilerinden Ethem Karpat, hayatını kaybetti

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yayımlanan başsağlığı mesajında, "Genel Kurul ve Divan Kurulu üyemiz, kulübümüzün formasını uzun yıllar başarıyla taşıyan efsane futbolcumuz ve bir dönem yönetim kurulu üyesi olarak Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunan Ethem Karpat'ın vefatı; kulübümüzü ve Camiamızı derinden üzmüştür. Ethem Karpat'ın cenazesi bugün öğle namazını müteakip Beşiktaş Sinanpaşa Camii'nden kaldırılacaktır. Merhum futbolcumuz için saat 11.30'da Akaretler'deki Kulüp Binamız önünde tören düzenlenecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, camiamıza, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" denildi.

Karpat'ın özgeçmişi

İstanbul'da 23 Şubat 1921'de dünyaya gelen Karpat, 1945-46 sezonunda siyah-beyazlı formayı giymeye başladı. Beşiktaş'ta 104 maça çıkan Ethem Karpat, 1948'de "en az gol yiyen kaleci" unvanını aldı. 1952'de kariyerini sonlandıran Karpat, 1977'de idare heyetinde görev aldı.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hülya Başağaç20 Temmuz 2014 08:55

    Sevgili Ethem babamı kaybettim.Çok üzgünüm.Babamın anne tarafından hayatta olan tek akrabası idi.Ben ona "Ethem Baba"derdim. Mekanı cennet olsun.Son yıllarında onu evinde ziyaret edip anı köşesini saatlerce seyretmiştim.