BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ı zor günler bekliyor----

Beşiktaş'ı zor günler bekliyor

Beşiktaş'ı zor günler bekliyor
29 Temmuz 2013 - 06:21 www.finansgundem.com

Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, gerekirse Beşiktaş'la yaptıkları anlaşmayı feshedebileceklerini söyledi

Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, "Beşiktaş'ın bizim sahamızda oynayacağı maçlarda istenmeyen olaylar yaşanırsa, sözleşmeyi tek taraflı bitirebiliriz." dedi.
 İnönü Stadı'nın yeniden yapımı nedeniyle derbiler hariç iç saha maçlarını bu yıl Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Beşiktaş'ı ciddi bir tehlike bekliyor. Kasımpaşa'da oynanacak maçlarda siyasi protestolar atılır, tribünlerde maddi zarar yaşanırsa Kasımpaşa sözleşmeyi tek taraflı bitirme hakkına sahip.
 Kasımpaşa'nın özellikle siyasi protestoların olması halinde sözleşmeyi bitirme hakkına sahip olacağı yönünden sözleşmeye bir madde koymadıklarını açıklayan Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz, konuya Radyospor'da açıklık getirdi. Öksüz, "Beşiktaş'ın bu olayı basına sızdırmasından rahatsız olduk. Keşke sözleşmenin tamamını basınla paylaşsalardı." dedi.
GEREKİRSE ÇIKARIRIZ
Yapılan sözleşmenin içeriğine dair bilgi veren Öksüz, "Evet biz tek taraflı bitirme hakkına sahibiz. Buna gerekçe olarak stadyuma taraftarların vereceği maddi zararlar, maça geliş ve gidişlerde yaşanan sosyal olaylar yaşanması halinde bu maddeyi işletebiliriz." diye konuştu.
 'Siyasi protesto olursa sözleşmeyi bitirir misiniz?' şeklindeki soruya ise Öksüz, şöyle yanıt verdi:
 "Sahalar spor alanlarıdır. Siyasi protesto ya da slogan alanı değildir. Sözleşmeye özellikle böyle bir madde koydurmadık ama böyle bir durum oluşursa yönetim kurulunda yaptırım uygulayıp, uygulamayacağımız konuda karar alırız."
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ozan29 Temmuz 2013 12:52

    Evet orada dünya görüşü farklı olan Beşiktaşlılar da var ve sadece senin gibi düşünenler yok, dolayısıyla o solganların karşısında başka sloganlar da olur ve fitne girer, olaylar büyür. Beşiktaş taraftarı olarak da siyasete girmememiz lazım. Siyaset yapmak isteyen parti üyesi olsun siyaseti kendi mecrasında yapsın.

  • İlkay29 Temmuz 2013 09:13

    Beşiktaş için başka stadı mı yoktu hele son zamanlardaki protestolardan sonra sahalar slogan atma yeri değil alanlar slogan ve eylem yapma yeri değil parklar değil acaba nerede sesimizi duyurabiliriz söyler misiniz ? Yasakçı zihniyetler spor'ada darbe uyguluyor.