BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ı Galatasaray karıştırdı----

Beşiktaş'ı Galatasaray karıştırdı

Beşiktaş'ı Galatasaray karıştırdı
07 Şubat 2015 - 15:37 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın 2015 yılı 1. Divan Kurulu toplantısı tartışmalı geçti

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ile kulüp başkanı Fikret Orman arasında, Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası yüzünden tartışma çıktı.
 
Beşiktaş’ın 2015 yılı 1. olağan Divan Kurulu toplantısına Galatasaray’ın Kuruçeşme’de bulunan adası damga vurdu.

Divan Başkanı Yalçın Karadeniz’in toplantının açılış konuşmasında, Galatasaray'ı kastederek, "Kuruçeşme Adası’nın üçte birini teminat gösterseler İstanbul’u satın alırlar. Bizim neyimiz var? Bütün mal varlığımızı teminat olarak koysak borcumuzun yarısını ödeyemeyiz" sözleri büyük tartışmalara yol açtı.

FİKRET ORMAN SERT ÇIKTI

Başkan Fikret Orman Yalçın Karadeniz’in özellikle rakipleri üzerinden kendilerini eleştirmesini doğru bulmadığını belirterek ”Divan başkanımız Galatasaray’ın Kuruçeşme adasının üçte birini satarak borçları kapatabileceğini söylüyor. Bir kere Kuruçeşme adası Galatasaray’ın değil hazinenindir neyini satacaklar” diye tepki gösterdi.

KARADENİZ: BORÇ RAKAMLARI ÇELİŞKİLİ

Divan başkanı Yalçın Karadeniz, denetleme kurulu tarafından açıklanmayan borcun SPK’ya göre Anonim şirketin 562,derneğin 407 milyon lira olmak üzere toplamda 969 milyon liraya yükseldiğini açıkladı. Karadeniz  "Talihsizliğime bakınız ki bugün gözlerimi açamadığımı ifade etmek istiyorum. Bazı arkadaşlarım Beşiktaş’ın büyük bir camia olduğunu ve büyük bir güce sahip olduğunu söylüyorlar. Dibe vurduk diyebiliriz" diye konuştu.

KARADENİZ: GALATASARAY KURUÇEŞME ADASI'NI SATIN ALDI

Başkan Fikret Orman’ın konuşmasının ardından tekrar söz alan Yalçın Karadeniz, hukukçu olarak bu konuyu iyi bildiğini ve Galatasaray Adası’nın yıllar önce Galatasaray Yönetimi tarafından gayri müslimlerden satın alındığını ve onların malı olduğunu açıkladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)