BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş yeni teknik direktörünü açıkladı----

Beşiktaş yeni teknik direktörünü açıkladı

Beşiktaş yeni teknik direktörünü açıkladı
10 Kasım 2023 - 17:30 www.finansgundem.com

Burak Yılmaz ile yolların ayıran Beşiktaş, teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ın getirildiğini duyurdu.

Beşiktaş, teknik sorumlu görevinde bulunan Burak Yılmaz ile yollarını bugün ayırmıştı. Siyah-beyazlı ekip, yaptığı açıklama ile teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ın getirildiğini açıkladı.

Beşiktaş'ın "Yuvana Hoş Geldin Rıza Çalımbay" başlığıyla paylaştığı açıklamada, “Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Rıza Çalımbay ile 10.11.2023 (bugün) tarihi itibarıyla anlaşmaya varılmıştır. Yeni Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, yarın (11 Kasım) saat 12.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyecektir. Rıza Çalımbay’a görevinde üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadelerine yer verildi.

Burak Yılmaz'ın istifası

Siyah-beyazlı kulüpten öğle satlerinde konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz'a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

6 maçta 2 galibiyet

Şenol Güneş'in istifası sonrası siyah beyazlı takımın başına geçen Yılmaz, 4'ü Süper Lig, 2'si Avrupa Konferans Ligi olmak üzere toplam 6 maça çıktı. Ligde 2 galibiyet, 2 yenilgi alan genç teknik adam, Avrupa'da ise 2 maçtan da mağlup ayrıldı.

Beşiktaş'ta deprem: Şenol Güneş görevi bıraktı!

 

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi maçı için hazırlıklara başladı

 

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin para cezaları onandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)