BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş ve Trabzon'dan dev takas planı!----

Beşiktaş ve Trabzon'dan dev takas planı!

Beşiktaş ve Trabzon'dan dev takas planı!
20 Mart 2014 - 11:44 www.finansgundem.com

Transfer kulisleri erken hareketlendi. Beşiktaş 7 yıldır Trabzon forması giyen ve yeni bir maceraya sıcak baktığı bilinen Colman'ı istiyor

Transfer kulisleri erken hareketlendi. Beşiktaş 7 yıldır Trabzon forması giyen ve yeni bir maceraya sıcak baktığı bilinen Colman'ı (28), Trabzon da forvetteki sorunu bir yerli ile çözmek için Mustafa Pektemek'i (25) istiyor.

Arjantinli'nin sözleşmesi 2016'da bitiyor ve yaşadığı sorunlar sebebiyle Trabzonspor oyuncusunun önünü açmayı en uygun durum olarak görüyor. Mustafa cephesinde ise durum ekonomik. Beşiktaş, yıllık 2.5 milyon Euro alan futbolcusuna, “2015'te sözleşmen bitiyor, ancak aynı şartlarla imza yok" mesajı yolladı.

Cenk Tosun'u ara dönemde bitiren Siyah-Beyazlılar, hem 1 yıl daha yüksek rakamdan ödeme yapmamak hem de golcüsünü bedelsiz yollamamak için Colman- Mustafa takasını gündeminde tutuyor. Tolga Zengin transferinde yakınlaşan yönetimlerin, sezon sonu dahi gelmeden bu konuda masaya oturup görüşmesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)