BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş statsız mı kalacak?----

Beşiktaş statsız mı kalacak?

Beşiktaş statsız mı kalacak?
30 Mayıs 2013 - 07:39 www.finansgundem.com

Siyah-beyazlı yöneticiler bugün Spor Genel Müdürlüğü ile yıkım iznini görüşecek

BEŞİKTAŞ yönetimi İnönü Stadı’nın yıkımına 2 Haziran’da başlanacağını duyurdu. Hatta önceki gün düzenlenen basın toplantısıyla stadın yıkım ve hafriyat işlerini yapacak olan firmalarla sözleşmeler de imzalandı. Kamuoyuna tüm prosedürler yerine getirilmiş gibi lanse edildi fakat ortada çok büyük tehlike var. Tüm bunlar yıkım izni alınmamasına karşın yapıldı!
SİYAH-BEYAZLI yönetim yaklaşık 9 ayda İnönü Stadı’nın mevcut yerinde yeniden yapımı için sayısız izin aldı. Fakat belki de en önemli izin olan yıkım izni henüz yok... Beşiktaşlı yöneticiler bugün Ankara’ya gidecekler ve stadın esas sahibi olan Spor Genel Müdürlüğü ile yıkım iznini görüşecekler. Yetkililere proje anlatılacak ve bugüne kadar alınmış olan izinler gösterilecek. Ancak yıkım izninin Beşiktaş’a verilmeme tehlikesi var. Çünkü Ankara bu konuda değil resmi, sözlü bir girişim dahi olmadan siyah-beyazlı yöneticilerin “2 Haziran’da stada ilk kazmayı vuracağız” demesinden büyük rahatsızlık duyuyor.
‘HATA VARSA ORMAN’IN’
SPOR Genel Müdürlüğü’nde başta başkan Fikret Orman olmak üzere Beşiktaşlı yöneticilerin kamuoyu baskısı yaratmak adına yıkım tarihi verdikleri konuşulurken, “Fikret Orman, İnönü Stadı ile ilgili olarak bazı açıklamaları bizimle hiç temas kurmadan yaptı. Eğer ortada bir hata varsa bu bize değil, Fikret Orman’a aittir. Biz stadın yapımına engel olan kurum olarak gözükmek istemeyiz” yorumları yapılıyor. 
Yeni sezonda Olimpiyat'ta oynayacaklar
DHA Spor Müdürü Faik Gürses, Beşiktaş’ın yeni sezonda evindeki tüm maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağını iddia etti. CNN Türk’te yayınlanan Spor Toplantısı programında konuşan Gürses, “Kimse ağzında gevelemesin. İlk tercih, son tercih denmesin. Taraftar yeni seçilecek yönetime biraz tepki gösterecek ama Beşiktaş yeni sezonda evindeki maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacak” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)