BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBerlusconi'ye hapis cezası ----

Berlusconi'ye hapis cezası

Berlusconi'ye hapis cezası
07 Mart 2013 - 13:54 www.finansgundem.com

İtalya'da eski Başbakan Silvio Berlusconi'ye hapis cezası verildi

İtalya'da eski Başbakan Silvio Berlusconi'ye gazetelerinden birinin yayınladığı konuşma dökümü sebebiyle 1 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme, yasadışı yollarla elde edilen konuşma metinleri sebebiyle gazetenin imtiyaz sahibi Berlusconi'yi cezalandırdı.
Eski başbakanın kararı temyiz etmesi bekleniyor. Berlusconi'nin partisi, geçtiğimiz ay yapılan parlamento seçimlerinden üçüncü çıkmıştı. Koalisyon görüşmelerine ise bu ay başlanması bekleniyor.Bu cezaya rağmen Berlusconi'nin parmaklıklar arkasına yollanması beklenmiyor. Ayrıca Berlusconi'nin yeni hükümet çalışmalarında yer alması yönünde herhangi bir engel de yok. İtalya'da net galibi olmayan seçimlerde Berlusconi'nin partisi az farkla üçüncü olmuştu. Yeni hükümet müzakerelerinin 20 Mart'ta başlaması bekleniyor. Berlusconi'ye verilen ceza 2005 yılında gazetesinde çıkan sızdırılmış konuşmalara dayanıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)