BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBerlusconi, Monti'yi kızdıracak----

Berlusconi, Monti'yi kızdıracak

Berlusconi, Monti'yi kızdıracak
31 Ocak 2013 - 07:54 www.finansgundem.com

İtalya Eski Başbakanı Silvio Berlusconi Mario Monti’ye karşı saldırılarını bu kez spor sahalarına taşıdı

Milan Futbol Kulübü’nün Başkanı olan Berlusconi ara transfer döneminde uzun süren görüşmelerin ardından transfer ettikleri Mario Barwuah Balotelli’nin ardından Monti’yi kızdıracak açıklamalar yaptı.
Milan’a gelmeden önce Manchester City’de oynayan Balotelli son yılların en başarılı futbolcularından biri olarak gösteriliyor.
Ancak asıl gündeme Euro 2012 maçları sırasında Almanya-İtalya karşılaşmasında attığı iki golle geldi.
O maçın ardından Almanya’yı tek başına eledi gibi yorumlar alan Balotelli şimdi de yeniden siyasete girmek isteyen Berlusconi’nin yeni malzemesi oldu.
Berlusconi Balotelli transferini ilan ederken o maçı hatırlattı ve “Balotelli'yi Milan'a aldık, 2 gol atıp Almanları ağlatmıştı. Şimdiki Başbakan Monti ise (Almanya adına) İtalyanları ağlatıyor… Almanları ağlatan Balotelli'yi, İtalyanları ağlatan Monti'ye tercih ederim” dedi.
Siyasetçi Berlusconi Başbakanlıktan indirilmesini Almanya destekli bir 'plana' bağladıktan bu yana de hem Almanya destekli kemer sıkma önlemlerine hem de dış destekli Başbakan Mario Monti'ye karşı ciddi muhalafet yapıyor.
Uzmanlar Berlusconi’nin bu taktiğiyle başarılı olabileceğine işaret ediyor. Çünkü Monti kemer sıkma önlemlerine devam edeceklerini her seferinde dile getirirken İtalyan kemer sıkmaya karşı çıkıyor.
İtalya meclis seçimi 24 Şubat’ta gerçekleşecek. ,
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)