BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBerlin saldırısının zanlısı İzmir'de yakalandı----

Berlin saldırısının zanlısı İzmir'de yakalandı

Berlin saldırısının zanlısı İzmir'de yakalandı
11 Mart 2017 - 17:20 www.finansgundem.com

Berlin'de DEAŞ'ın Noel saldırısıyla bağlantılı Suriyeli terörist İzmir'de yakalandı

Almanya'da TIR'la Noel pazarına girerek 12 kişiyi öldüren Anis Amri ile bağlantılı olduğu tespit edilen bir kişi İzmir'de yakalandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü DEAŞ üyesi bir kişinin İzmir'de olduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan araştırmada bir otelde gizlendiği öğrenilen zanlının, 19 Aralık 2016'da bir TIR'la Noel pazarına girerek 12 kişinin öldüğü, 56 kişinin de yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü DEAŞ üyesi Anis Amri ile bağlantısı tespit edildi.

TERÖR SALDIRISI İÇİN AVRUPA'YA GEÇMEYİ PLANLADIĞI İDDİA EDİLDİ

Operasyon düzenleyen ekipler, Ürdün asıllı Almanya vatandaşı olduğu belirlenen M.A.K'yi yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, sorgusu için emniyete götürüldü. Zanlının DEAŞ terör örgütü adına faaliyet yürüttüğü, yasa dışı yollardan Türkiye'ye giriş yaptığı, yine yasa dışı yollardan terör saldırısı yapmak için Avrupa'ya geçmek için uygun zamanı beklediği ileri sürüldü.

Almanya'nın başkenti Berlin'de 19 Aralık 2016'da bir TIR Noel pazarına girmiş, olayda 12 kişi hayatını kaybetmiş, 56 kişi yaralanmıştı. DEAŞ'ın üstlendiği saldırıyı, Tunuslu Anis Amri'nin gerçekleştirdiği belirlenmişti. Anis Amri, 23 Aralık'ta İtalya'nın Milano kentinde polisle girdiği çatışmada öldürülmüştü.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cüneyt 11 Mart 2017 23:43

    Lanet olsun bunlara memleketi it uğursuz doldurdu...

  • South Park 11 Mart 2017 18:31

    Almanya şimdi bunu geri isteyecek. Kesinlikle verilmesin. Ha bu iti biz ne yapacağız orası ayrı mevzu ama Almanya bize pkk ve feto üyelerini iade etmiyor ise bu da iade edilmemeli.