BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBerkin Elvan'ın cenazesi ne zaman?----

Berkin Elvan'ın cenazesi ne zaman?

Berkin Elvan'ın cenazesi ne zaman?
11 Mart 2014 - 10:59 www.finansgundem.com

269 günlük yaşam mücadelesini bu sabah kaybeden Bervin Elvan için eylem çağrısı yapıldı. İşte dakika dakika yaşananlar...

Gezi Parkı olayları sırasında Okmeydanı’nda başına gaz fişeği isabet eden ve 269 gündür yoğum bakımda tutulan Berkin Elvan bu sabah yaşamanı yitirdi.

Henüz 14 yaşındaki Berkin Elvan’ın hayatını kaybettiği ailesinin Twitter hesabından “Halkımıza: Saat 07.00 Berkin Elvan evladımızı kaybettik. Başımız sağolsun” sözleriyle duyuruldu.

Berkin Elvan'ın cenazesi için yarın saat 12.00′de Okmeydanı Cemevi’nde tören yapılacak. 15.00′te de Şişli Meydanı’ndan Feriköy Mezarlığı’na yürünecek.

ODTÜ'DE YARALILAR VAR:Odtü'lülerin başlattığı Berkin Elvan eylemine katılanlar arasında polis müdahalesi sırasında yaralananlar olduğu iddia edildi. Sosyal medyada yaralıların fotoğrafları paylaşıldı.

Polis müdahalesinin ardından ODTÜ kampüsüne çekilen öğrencilere müdahale sürüyor. Bir polis helikopterinin de katıldığı müdahalede TOMA ve akrepler kullanılıyor. ODTÜ'nün A1 kapısından kampüs içerisine su sıkan çevik kuvvet ekipleri, ormanlık araziye gaz fişekleri atıyor.

TUZLUÇAYIR KARIŞTI: Ankara Tuzluçayır'da düzenlenen Berkin Elvan eylemine polis müdahale etti.

OTOPSİ TAMAMLANDI: Sabah saatlerinde Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na götürülen Berkin Elvan'ın otopsisi tamamlandı. Cenazenin Elvan ailesine teslim edilmesi bekleniyor.

ODTÜ MÜDAHALESİ : ODTÜ öğrencileri Berkin Elvan için Eskişehir yolunu kapatıp yürüyüşe geçince polis müdahalesi geldi. Şu anda Ankara'da polisin gazlı müdahalesi var. Polis Kızılay'a gitmek isteyenlerin önünü kesmiş durumda. TOMA'lardan da su sıkılıyor.


CEMEVİNE GİDEN YOL KAPATILDI

Okmeydanı Cemevi'ne giden yol şu sıralarda göstericiler tarafından kapatıldı. Okmeydanı Cemevi önünde de çok sayıda kişi Berkin'in ölümünü protesto için toplanıyor.

POLİSTEN SERT MÜDAHALE

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Berkin Elvan'ın ölümünü protesto edenlere polis ekipleri müdahale etti. Müdahale sırasında bir kişi yaralandı.



Ramazan Aydın isimli vatandaşın eşini hastaneye getirdiği sırada çıkan olaylarda yaralandığı ve bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.

Gruptakiler, polise yönelik protestoda bulundu. Yola barikat kuran protestocular, sloganlar attı. Hastane bahçesinde yapılan biber gazlı müdahale, burada bekleyen hasta yakınlarını da etkiledi.



POLİSTEN GAZLI MÜDAHALE

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Berkin Elvan'ın ölümünü protesto edenlere polis ekipleri müdahale etti.

Gruptakiler, polise yönelik protestoda bulundu. Yola barikat kuran protestocular, sloganlar attı. Hastane bahçesinde yapılan biber gazlı müdahale, burada bekleyen hasta yakınlarını da etkiledi.

VALİ MUTLU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

10.35 İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Twitter'daki hesabından Berkin Elvan'ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Vali Mutlu, "Hayata tutunmak için uzun süre mücadele eden Berkin ELVAN'ı kaybettik. Allah'tan rahmet, muhterem ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim" dedi.

BERKİN ELVAN'IN CENAZESİ NE ZAMAN?

10.24 Berkin Elvan  için yarın saat 12.00′de Okmeydanı Cemevi’nde tören yapılacak. 15.00′te de Şişli Meydanı’ndan Feriköy Mezarlığı’na yürünecek.

10.21 Berkin Elvan’ın cenazesi Adli Tıp'a götürülüyor.

ANKARA'DA EYLEM ÇAĞRISI

10.17 Liseli Genç Umut Ankara Ege Lisesi’nin 11.30′da dersleri boykot edip oturma eylemine başlayacağını duyurdu.

BİBER GAZI ATILDI İDDİASI

10.08 Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yaşananları sosyal medyada paylaşan eyleciler, hastaneye gelmeye çalışan 2 çevik kuvvet otobüsünün trafikte kaldığın yazdı. Hastane önünde bekleyen kalabalığın polisleri protestosu sonrası ise polis otobüsünden eylemcilerin üzerine biber gazı atıldığı iddia edildi ve bu fotoğraf paylaşıldı.

EYLEM ÇAĞRISI YAPILDI

9.56 Berkin için Hastane önünde bekleyiş sürüyor. Diğer illerden eylem çağrıları yapılmaya başlandı.

DERSE GİRMEDİLER

9.20 İzmir Karataş Lisesi öğrencilerinin Berkin için derse girmeyip oturma eylemi yaptığı paylaşıldı. İstanbul’da birçok liseden öğrenciler hastanede toplanıyor.

9.00 Bu sabah yaşamını yitiren Berkin Elvan için gelen kalabalık Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplanmaya devam ediyor. Berkin Elvan ölümsüzdür sloganları atılıyor. Polis ise Okmeydanı Perpa'da güvenlik önlemi almaya başladı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • akıl11 Mart 2014 17:19

    Allah katında insanların en kötüsü cahildir. Zira cehalete kurban olan kişi Allah’ın, kullarına bağışladığı şeyden mahrum kalmıştır. O da akıldır. Sana bunu reva görenler birgün hak ettileri cezaya çarptırılacaklardır.

  • cennet11 Mart 2014 17:17

    Mekanın cennet olsun oğlum. Vicdansızlar var olduğu müddetçe kötülük hep galip geleyor ne yazık ki. Ailesine Allah'tan rahmet diliyorum.