BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Benim paramla tatil yaptınız!'----

'Benim paramla tatil yaptınız!'

'Benim paramla tatil yaptınız!'
18 Haziran 2013 - 15:20 www.finansgundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, olağan mali genel kurulda hakkında yapılan eleştirilere çok sert cevaplar verdi

Yıldırım Demirören'in eski TFF başkanı Kemal Ulusu'nun kendisine yönelttiği eleştirilere verdiği cevap genel kurulun en çok konuştuğu anlardan biriydi.
Ulusu'nun "Yıldırım Demirören maçlara gitmiyor" şeklindeki açıklamalarına çok sert tepki gösteren Demirören şu sözleri söyledi:
"Benim ve federasyonun gücü ben ve buradaki arkadaşlar. Kemal Ulusu, benim paramla 3 ay tatil yaptı. Ben her maça giderim. TFF burada adam konuşturmak değildir. Futbolun baştan sona temizlenmesi lazım, temizlenmesi gerekenler zaten gitti. Biz TFF olarak UEFA'ya "Türkiye ile ilgili sorun var mı?” diye sorarız. Kulüpler ceza alır ya da almaz. Bu bizi ilgilendirmez. Yeter ki Türk futboluna ceza gelmesin."
HACIOSMANOĞLU'NA DA CEVAP VERDİ
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun şike süreci üzerine TFF Genel Kurulu'nda yaptığı eleştiriere yanıt veren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Futbolun baştan sona temizlenmesi lazım, temizlenmesi gerekenler zaten gitti. Biz TFF olarak UEFA’ya ‘Türkiye ile ilgili sorun var mı?’ diye sorarız. Fenerbahçe ve Beşiktaş, UEFA'ya gidip savunmalarını yapacaklar. Kulüpler ceza alır ya da almaz. Bu bizi ilgilendirmez. Yeter ki Türk futboluna ceza gelmesin" dedi.
MİLLİ TAKIM'IN UMUDU VAR
Demirören, Genel Kurul'daki sözlerine şöyle devam etti: "Günümüzde futbol apayrı bir mecraya doğru yol alıyor. Bu sezon Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynadı, Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde finalin kapısından döndü. Milli Takım beklenen çizginin gerisinde kaldı. 2014 Dünya Kupası’na katılmamız zorlaştı. Ancak küçük bir umut var. 95 milyon lira kasa nakdimiz var. Federasyonumuz kredi kullanamaz, kullanmamıştır. Geçen sezonu 32 milyon lira kar ile kapattık.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)