BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBelhanda'da işlem tamam----

Belhanda'da işlem tamam

Belhanda'da işlem tamam
18 Ocak 2013 - 07:21 www.finansgundem.com

Sarı-lacivertlilerle el sıkışan Faslı yıldız, yaptığı pres ve çektiği restle Fransızlar’ın direncini kırmayı başardı

Tüm Türkiye G.Saray’la Wesley Sneijder arasında yaşanan gelişmelere odaklanırken, F.Bahçe sessiz ve derinden yürüttüğü Younes Belhanda transferinde mutlu sona ulaştı.. Montpellier Başkanı Louis Niccolin’in 2 gün önce Fransız medyasına yaptığı “F.Bahçeli yetkililer ödemeyi üç taksitte yapmak istiyor. Paraları kendilerine kalsın, alsınlar o paralarını istedikleri yere koysunlar” açıklamasının büyük ölçüde çarpıtıldığını öğrenen sarı-lacivertliler, transfere yeniden hız verdiler ve Fransızlar’ı sonunda ikna etmeyi başardılar.
‘BEN GİDİYORUM!’
KIRAN kırana geçen pazarlıklar sonrasında Montpellier’in burnu havada başkanıyla 9 milyon Euro’ya el sıkışan F.Bahçe yönetimi taksitlendirme konusunda hâlâ pürüzler yaşıyor.. Bu parayı 2 yıl vadeye yaymak isteyen temsilcimizin hafta sonuna kadar yeni bir bir ödeme planı hazırlıyor..
ÖNCEKİ gün yaşanan bu sıcak gelişmelerde Belhanda’nın kulübüne çektiği restin payı büyük.. F.Bahçeliler’le her konuda anlaştığını başkan Niccolin’e bildirdikten sonra “Ben kariyerime Türkiye’de devam etmek istiyorum. Bana burada kazandığım paranın 3 katını teklif ettiler. Lütfen transfer için kolaylık gösterin” diye pres yapan yetenekli 10 numara, izlediği bu yolla Montpellier yönetiminin direncini kırınca, iş pazartesi atılması beklenen resmi imzaya kaldı.
İMZA İZNİ ALDI
FAS basını da kulüpler arasındaki görüşmeleri yakından takip ediyor.. Maroc Football sitesinde yer alan habere göre, şu an Afrika Uluslar Kupası için Fas Milli Takımı’yla kampta bulunan 22 yaşındaki yıldız, Faslı yetkililerden F.Bahçe’ye imza atmak için 48 saat süreyle izin aldı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)