BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBelçika'da Beşiktaş taraftarına şok müdahale----

Belçika'da Beşiktaş taraftarına şok müdahale

Belçika'da Beşiktaş taraftarına şok müdahale
12 Mart 2015 - 23:32 www.finansgundem.com

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Club Brugge-Beşiktaş maçı öncesi Türk taraftarlar arasında kavga çıktı.

Belçika'nın Brugge şehrindeki Jan Breydel Stadyumu'nda oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçı öncesi Beşiktaşlı taraftarların Club Brugge tribününe sızma girişimi istenmeyen olayların yaşanmasına neden oldu.

Club Brugge maçı için Avrupa'da bilet satışı yapılmaması üzerine isyan eden ve rakip tribünlerden bilet alan Avrupa'daki Türk taraftarlara Belçika polisi engel olmaya çalıştı. Rakip tribünden bilet alan taraftarların yanı sıra biletsiz olarak Brugge kentine gelen yüzlerce Türk taraftarı polise zor anlar yaşattı.

Belçika polisi Türk taraftarları su sıkarak dağıttı
Stada 1 km kala güvenlik noktaları oluşturan Belçika polisi Beşiktaş tribününden bileti olmayan vatandaşları geri çevirdi. Bu esnada biletsiz taraftarlar ile bileti olan taraftarlar karşı karşıya gelince aralarında arbede çıktı. Olaya müdahale eden Belçika polisi Türk vatandaşları toma ile su sıkarak dağıttı.

Taraftarların dağıtılmasından sonra biletli ve biletsiz taraftarlar birbirine karışınca polis kontrol noktasında büyük bir karmaşa yaşandı. Karmaşadan faydalanarak stat kapısına kadar gelen taraftarlar burada Türkiye'den bilet alarak gelmiş seyircilerle karşılaşınca aralarında yine büyük bir arbede çıktı. Belçika polisi olayları güçlükle yatıştırırken olaylar esnasında bazı taraftarların yaralandığı öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)