BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelçika telekom operatörleri deprem bölgesine aramaları ücretsiz yaptı----

Belçika telekom operatörleri deprem bölgesine aramaları ücretsiz yaptı

Belçika telekom operatörleri deprem bölgesine aramaları ücretsiz yaptı
09 Şubat 2023 - 14:04 www.finansgundem.com

Belçika'da bazı telefon operatörleri, Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla ülkeden Türkiye ve Suriye'ye yapılan arama ve SMS'lerin şubat ayı boyunca ücretsiz olduğunu bildirdi.

Belçika'nın en büyük telekom şirketi Proximus'un da aralarında yer aldığı bazı operatörler, Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen depremler nedeniyle, depremzedelerle iletişimi kolaylaştırmak için Belçika'dan Türkiye ve Suriye'ye ücretsiz arama ve kısa mesaj hizmeti sunulması kararı alındığını açıkladı.

Açıklamada, şirket depremzedelere taziyelerini sunarken, felaketin yıkıcı görüntüleri karşısında Türkiye ve Suriye'de arkadaşları ve aileleri bulunanlara destek sunulacağının altı çizildi.

Depremden etkilenen bölgelerdeki insanların durumunun ağırlığına dikkat çekilen açıklamada bu aşamada aileler ve arkadaşlarla iletişimin çok önemli olduğu anımsatıldı.

Açıklamada, Proximus, Scarlet ve Mobile Vikings'in tüm müşterilerine şubat ayı boyunca Belçika'dan Türkiye ve Suriye'ye mobil ve sabit arama ile kısa mesajların ücretsiz sunulduğuna vurgu yapıldı.

İki Alman telekom şirketi, Türkiye aramalarından ücret almayacak

 

Telekom operatörlerinden ortak açıklama

 

Mobil baz istasyonları deprem bölgesine yönlendirildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)