BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBeklentilerin altında kaldı----

Beklentilerin altında kaldı

Beklentilerin altında kaldı
13 Şubat 2013 - 16:57 www.finansgundem.com

ING geçen yılın son çeyreğinde net kârının yüzde 21 artarak 1.434 milyar euroya ulaştığını açıkladı

Hollandalı bankacılık ve sigortacılık grubu ING  geçen yılın son çeyreğinde net kârının, bazı yatırımlardan çıkmanın katkısıyla yüzde 21 artarak 1.434 milyar euroya ulaştığını açıkladı. Ancak  Reuters anketine katılan analistler, bankanın 1.587 milyar euro net kâr açıklamasını bekliyorlardı. Bankanın bankacılık faaliyetlerinden elde ettiği vergi öncesi kârı ise geçen yıla göre yüzde 72'lik düşüşle 184 milyon euro olarak gerçekleşti. Sigorta faaliyetlerinden elde edilen vergi öncesi kâr ise 272 milyon euro oldu. 
Bankacılık ve sigortacılık faaliyetlerini ayırmaya hazırlanan banka, Hollanda ve Belçika'da 2,400 kişinin daha işine son vereceğini açıkladı. Finansal krizin ardından son aylarda personel azaltma yolunagiden Avrupalı bankalar arasında Deutsche Bank  ve İsviçreli UBS  de yer alıyor. Kasım'da da çalışan sayısını azaltacağı yönünde bir açıklama yapmış olan ING, son 15 ayda 7,500 kişinin işine son vermiş olacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)