BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBekir Bozdağ: Herhangi bir af çalışması yok----

Bekir Bozdağ: Herhangi bir af çalışması yok

Bekir Bozdağ: Herhangi bir af çalışması yok
11 Ağustos 2016 - 17:23 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kamuoyunda artan af tartışmaları nedeniyle bir açıklama yaparak, "Herhangi bir af çalışması yoktur.Haber yorumlar,asılsızdır" dedi.

Bakan Bozağ, kendi sosyal medya hesabından 'af' tartışmalarına ilişikin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İki gündür sahte bir KHK üzerinden yürüyen uydurma af gündemi hakkında açıklama: Herhangi bir af çalışması yoktur. Haber/yorumlar, asılsızdır."

Hayati Yazıcı: Af gündemimizde yok 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı "Af konusu kesinlikle gündemimizde yoktur, zihnimizde yoktur. Böyle bir şey olamaz. Ne partinin ne hükümetin gündeminde böyle bir şey yoktur. Denetimli serbestlik konusu da gündeme gelmiş değil" dedi. 

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak da af iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Kaynak, genel affın söz konusu olmadığını ancak denetimli serbestlik uygulamasının genişletilebileceğini söyledi. Kaynak 'Şu anda cezasının son bir yılını iyi halle geçirmişse, bir yılı denetimli serbestlikle çıkıyor. Belki 2, belki 3 yıla kadar denetimli serbestliğe tabii tutulması mümkün olabilir' dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)