BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBedelliden beklenen gelir geldi mi?----

Bedelliden beklenen gelir geldi mi?

Bedelliden beklenen gelir geldi mi?
12 Temmuz 2013 - 08:06 www.finansgundem.com

Meclis Genel Kurulu'nda "torba kanun" teklifi üzerinde görüşmeler devam ediyor

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, bedeli askerlik uygulamasından elde edilen kaynağın ne kadarının, şehit yakınları, gaziler ve engelilere verildiğini sordu.
Hamzaçebi'nin sorusunu yanıtlayan Şahin, bedelli askerlik uygulamasından şu ana kadar yaklaşık 2 milyar 230 milyon lira kaynak sağlandığını, bu paradan kanunda belirtilenlere yaklaşık 170 milyon lira harcama yapıldığını söyledi. Şahin, er ve erbaşların muhtaç ailelerine bedelli üzerinden de mali destek kararı verdiklerini, bu kapsamda 60 bin ailenin müracaat ettiğini bildirdi.
Aynı kanun kapsamındaki istihdam konusunda da çalışmaların devam ettiğini belirten Şahin, İçişleri Bakanlığı bünyesinde, şehit yakınları ve gazilerle ilgili daire başkanlığına gelen bütün taleplerin değerlendirildiğini, Bakanlık olarak konuyu takip ettiklerini ve çalışmaların hızlanması için gerekli hukuki altyapıyı da oluşturduklarını dile getirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)