BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Işık'tan 'Bedelli askerlik' açıklaması----

Bakan Işık'tan 'Bedelli askerlik' açıklaması

Bakan Işık'tan 'Bedelli askerlik' açıklaması
02 Ekim 2016 - 15:09 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bedelli askerlikle ilgili açıklamada bulundu. Bakan Işık, "Şu anda bedelli askerlikle ilgili bir çalışmamız yok" dedi.

CNN Türk Hafta Sonu programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Rakka, Musul Operasyonları, sınır güvenliği ve milli savunma sanayi gibi önemli konulara dair bilgiler verdi. Bakan Işık, bedelli askerlik konusunda merak edilen soruyu da yanıtladı.

BEDELLİ ASKERLİK ÇIKIYOR MU?

Bedelli askerlikle ilgili bir çalışmaları olup olmadığı şeklindeki soru üzerine Milli Savunma Bakanı Işık, "Şu anda bedelli askerlikle ilgili bir çalışmamız yok. Hele hele terörle çok yoğun mücadele edildiği, sınır ötesinde harekatın yapıldığı bir dönemde bedelli askerliği gündeme getirmeye ilişkin bir çalışmamız yok" dedi.

Sosyal medayada bedelli isteyenlerle istemeyenlerin tartışmasını kendisinin de izlediğini belirten Fikri Işık, "Sosyal medya önemli. Oradaki insanların dile getirdikleri görüşü dikkate almak gerekiyor, dikkate alıyoruz. Ama karar almadaki tek mekanizma sosyal medya dersek bu da büyük bir abartı olur" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • meydan boş olunca02 Ekim 2016 18:57

    devlet yönetimine bak

  • askerliğin bedeli olamaz.02 Ekim 2016 15:40

    bedelli askerlik söylentisi bile bu ülkeye ihanettir. pra ile satın alınan bir vatan hizmeti olamaz. herkes gidip vatan borcunu ödesin kardeşim. bizler veya parası olmayan garibanların çocukları salak mı.. kimse uyanık geçinmesin.