BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBDT gözlemci heyeti Türkmenistan’da----

BDT gözlemci heyeti Türkmenistan’da

BDT gözlemci heyeti Türkmenistan’da
10 Mart 2023 - 02:26 www.finansgundem.com

Bağımsız Devlet Topluluğu gözlemci heyeti, Türkmenistan’da yapılacak milletvekilliği seçimlerini izlemek üzere başkent Aşkabat'a gitti.

Türkmenistan Merkez Seçim Kurulunun açıklamasına göre Bağımsız Devlet Topluluğu (BDT) gözlemci heyeti 26 Mart'ta yapılacak milletvekilliği seçimlerini izlemek için Türkmen tarafının daveti üzerine başkent Aşkabat’a gitti.

Türkmenistan Merkez Seçim ve Referandum Kurulu Başkanı Gulmurat Muradov ile gözlemci heyetinin başkanı ve BDT Genel Sekreter Yardımcısı İlham Nematov arasında yapılan görüşmede yaklaşan milletvekilliği seçimlerine ilişkin konular ele alındı, sürecinin gidişatı ve seçimlerin gözlemlenebilmesi için gerekli koşulların oluşturulacağı konusunda konuk heyete bilgi verildi.

Nematov ise BDT gözlemci heyetinin çalışma ilkeleri ve organizasyonu hakkında bilgi verdi. Nematov, heyetin çalışmalarının Türkmenistan mevzuatına uygun olarak organize edileceğini ve uluslararası hukukun genel kabul görmüş ilke ve normlarına dayanacağını belirtti.

Moldova, BDT ile anlaşmaları feshedecek

 

Putin: BDT ülkelerinde zorluk ve tehditler her yıl daha da artıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)