BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBDP Kadıköy'de polisi taşladı----

BDP Kadıköy'de polisi taşladı

BDP Kadıköy'de polisi taşladı
24 Kasım 2013 - 15:56 www.finansgundem.com

BDP İstanbul İl Örgütü tarafından düzenlenen mitingde olaylar çıktı

Kadıköy İskele Meydanı’nında düzenlenen miting için polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Çok sayıda çevik kuvvet otobüsü miting alanına yakın yerlerde bekletilsi. Bariyerlerle çevrili miting alanına gelenler arandıktan sonra içeri alındı. Mitinge BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak ve HDK Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel de katıldı.
 
MİTİNG ÖNCESİ OLAYLAR ÇIKTI
Kadıköy'deki mitingi öncesi olaylar çıktı. Polis ekipleri bir binadan sarkıtılan pankartı indirdi. Mitinge katılanlar buna tepki göstererek binaya taş atmaya başladı. Polis ekipleri binanın girişini tutarak, grupların içeri girmesini engellemeye çalıştı. Ancak grubun taş atması nedeniyle polis binanın girişinden kaçmak zorunda kaldı. Bunun üzerine pankart tekrar binaya asıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • x24 Kasım 2013 22:59

    sayın sansürcü;(17.42 kenan) yorumunu derhal kaldır,ahlaki,vicdani,yasalara karşı suçlu durumdan kurtul.

  • qqq24 Kasım 2013 22:14

    öğretmenleri tomalarla saldıran polis bdp lilerden kaçıyor.

  • tarık24 Kasım 2013 21:11

    bu hükümetin miyadı dolmuştur seçimlerde güle güle.

  • xxx24 Kasım 2013 20:36

    chpliler,tkpliler,ipliler de beraberdir bdplilerle.

  • Broker24 Kasım 2013 20:14

    Sidikli dedikleri PKK Türk devletini dize getirmeyi başardı.

  • Akpli24 Kasım 2013 20:12

    Bu başbakana oy veren elim kırılsaydı da AKP'ye oy veremeseydim keşke. Vicdanım sızlıyor valla. Şehitlerimizden özür diliyorum.

  • Gerçek24 Kasım 2013 19:33

    Diren polis diren:))))))))))))

  • alpcihan24 Kasım 2013 18:58

    BARZANI VE YANINDA GETIRDIGI TÜRK DEVLETINE VE TÜRKLLERE TERÖRIST DIYEN HAIN SARKICIYI VE DIYARBAKIRDA AKLA HAYALE GELMEDIK BIR KARSILAMA YAPAN BELEDIYE BASKANINA BU IMTIYAZI TANIYAN DEVLETIMIZI YÖNETENLERE HAKKIMI HELAL ETMIYORUM.TÜRKÜM DEMENIN NERDEYSE SUC SAYILACAGINI BIR DÖNEME GIRDIK.DAGDAKILER INECEK CEZAEVLERI BOSALACAK DIYEN VE TEPKI ÜZERINE BU BENIM HAYALIMDIR DIYEN BIR BASBAKANA OY VEREN BIRI OLARAK KENDIMI BÜYÜK VEBALDE HISSEDIYORUM.SEHITLERIMDEN VE ECDADIMDAN ÖZÜR DILIYORUM.INSANLAR ARTIK KABADAYILIKLA SÖYLENEN GÜZEL LAFLARA DEGIL ;SUAN TÜRKIYENIN ICINDE BULUNDUGU DURUMA BIR BAKMALI.TERÖR ÖRGÜTÜ MNSUPLLARININ SOKAKLARDA YAPTIKLARINA BIR BAKIN.ÜNIVERSITELERDE TÜRK BAYRAGI ASTIRMAYAN PKK LI HAINLERE BU FIRSATI VERENLERE BIR BAKIN.GELECEGIMIZ ICIN ÖNÜMÜZDEKI SECIMLERDE MHP DIYORUM ARTIK.

  • kenan24 Kasım 2013 17:42

    polis bdp ve pkk vede terörist bu üçlüden götü topuklar kaçar, ama öğretmenlere gelince, toma ,jop, gaz bunların hepsini,vatandaşların göte söker, bu ülkede anlaşılıyorki dağa çıkınca adam dan sayılıyon ve itibar görüyon,herkes sizden korkuyor bir şey yapamıyor, dönem dağpa çıkma dönemidir. yazan; türk vatandaşı hemde has olandan

  • YÜRÜ YAKULUM.24 Kasım 2013 17:23

    Bunların hepside edoğanın hataları bunların götünü bukadar havaya kaldırmayacaktı ey geride kalan bizler dürüst toplum parçası olarak bizlerinde elinden birşeyler gelmesi beklenmektedir bunlara MEYDANI boşmu bırakacağız.mutlaka bir yapılanma yaparak bunlarlan artık yüzyüze gelmenin zamanı geldide geçiyor polise gelince onların içindede birsürü kürt var kendadamlarının üzerine giderlermi ama bizler hep beraber toplanırsak gideriz böyle yaşamaktansa ölmek daha iyidir.fettullah gülenede bir cevabım var sana olan bu insanlarında HAKLARI HARAM olsun.akp len birlik olup bu güzelim ülkeyi pkklılara peşkeş çektiniz genel kurmay başkanınada seninde aldığın paralar haram zehir zıkkım olsun evlatlarınızın boğazlarında kalsın bu ülkeyisizler bu hale getirdinizbunlar sizlerin eseridir şimdi gurur duyun,inşallah başınızı yastığa rahat koyupta uyuyamazsınız.taksim gezide millet hakkını aramak için yürüuüş yaptıklarında polis hemen biber gazını üstlerine sıkarak uzaklaştırmaya çalışır ama pkk lılar aponun resimleriylen oraya gelirler hatta resimlerini tepelere kadar çıkartırlar polis onlara nedense göz yumar.bizlere yaptıklarınızı ALLAH sizlere katbekat çıkartır inşallah.bundan sonra MHP Tisini destekleyeceğim inşallah onlar tekbaşına iktidara gelirlerde bunların hepsini asarlar.

  • salim24 Kasım 2013 17:11

    ne kadar taviz verirsen o kadar daha isterler.yakında kurtarılmış bölge ilan ederlerse,kimse şaşırmasın.

  • tekin24 Kasım 2013 17:00

    Noldu kahraman polis, garibanlari gucsuzu duvuyordun.yemedi mi; yaziklar olsun aldiginiz maasa haram olsun.

  • koraltan24 Kasım 2013 16:24

    dinsizin hakkından imansız gelir diye ata sözümüz var.

  • hacı 24 Kasım 2013 16:13

    haha polise bak ancak 10 kişi toplanır bir kadını döverler, karşılarında korkusuz insanlar görünce hemen topuk

  • onur24 Kasım 2013 16:12

    polisin gücü ancak gariban memura, öğrenciye yeter. bak terörist nasıl adam etti bizim polisi, askeri. yiğit adam böyle günde belli olur, mazlumu ezince değil, ee hadi neredesin yiğit polis, ha unuttum siz kadını, çocuğu, garibanı döversiniz değil mi? güçlüyü görünce ya ondan taraf olursunuz yada kuyruğu kıstırır kaçarsınız. pkk ne yazık ki türkiyeye karşı olan savaşını kazanmıştır, bizimkiler korkaktır, zoru görünce kaçarlar